Sæbedispenser til væg - Selvklæbende | Beslagonline.dk

Sæbedispenser

Moderne og stilrene sæbedispenser fra Beslag Design. Vores sæbedispenser er selvklæbende som kan monteres på en væg uden brug af værktøj, skruer eller lim. Brug i stedet den selvklæbende teknologi 3-M tape placeret på bagsiden af ​​sæbepumpeholderen til at fastgøre holderen til væggen. Fremstillet af materiale af høj kvalitet, der er velegnet til badeværelsesmiljøer og køkkener eller vaskerum. For at montere en selvklæbende sæbepumpeholder på væggen skal du blot fjerne beskyttelsesfilmen fra den selvklæbende overflade og trykke holderen på væggen. Det er vigtigt at sikre sig, at overfladen, hvor du fastgør sæbedispenser, er ren og tør for den bedste fastgørelse. Husk også at fastgøre holderen til en plan overflade, altså ikke over samlinger.

Fordelen ved en væghængt sæbedispenser er, at du undgår shampooflasker på gulvet i bruseren eller sæbeflasken på vasken. Det vil være hygiejnisk og nemt at holde rent.

Vores sæbedispensere fås i forskellige materialer og farver, så du nemt kan matche din indretning på badeværelset. Toiletpapirholdere, badeværelseshylder, håndklædeholder & toiletbørster fås i samme serie, så du nemt kan matche din indretning på badeværelset og få et flot helhedslook med små detaljer!
Læs mere
Læs mindre
3M Overfladerengøringsserviet /bilder/artiklar/liten/60404-BO_S.jpg?m=1644931320
POPULAR
Base Sæbe Pumpeholder - Mat Sort /bilder/artiklar/liten/606081-41_S.jpg?m=1628684313
Beslag Design
Selvklæbende 3M-tape
169 KR
Base Sæbe Pumpeholder - Børstet Rustfrit Stål /bilder/artiklar/liten/606080-41_S.jpg?m=1628684244
Beslag Design
Selvklæbende 3M-tape
169 KR
Base Sæbe Pumpeholder - Krom /bilder/artiklar/liten/606082-41_S.jpg?m=1628684181
Beslag Design
Selvklæbende 3M-tape
169 KR

5 fordele ved en selvklæbende sæbedispenser:

  1. Nem montering: En selvklæbende sæbedispenser er nem at samle, uden brug af værktøj eller skruer. Du skal blot fjerne beskyttelsesfilmen på bagsiden og trykke holderen på en ren og tør overflade.

  2. Ingen huller i væggen: Med en selvklæbende sæbedispenser behøver du hverken bore huller i væggen eller bruge skruer og propper. På badeværelser vil man ofte undgå at bore huller i væggen for at beskytte det vandtætte lag og undgå at beskadige flisen. Du kan også nemt flytte holderen til et andet sted, hvis du ønsker det, uden nogen form for synlighed, hvor den har været placeret.

  3. Praktisk og pladsbesparende: En sæbedispenser med selvklæbende funktion kan placeres hvor som helst på væggen, nær din håndvask. Giver dig nem adgang til sæbe og håndcreme, når du har brug for det, og du behøver ikke have shampooflasker på gulvet i bruseren.

  4. Nem at rengøre: Sæbedispenser kan nemt tages ud for rengøring og derefter sættes tilbage i pumpeholderen.

  5. Æstetisk tiltalende: Der er flere forskellige farver af selvklæbende sæbedispenserholdere på beslagonline.dk. De kan komplementere din indretning og give et stilfuldt helhedslook til badeværelset eller køkkenet.