Guides med smarte tips & Instashop | Beslagonline.dk

INSPIRATION

Seneste indlæg

Inspiration til et landkøkken

Inspiration til et landkøkken

Landkøkkener har evnen til at skabe en følelse af varme og nostalgi, når du træder over tærsklen. Vi har samlet vores bedste tips og råd til at skabe et landkøkken med udvalgte detaljer, der giver dig et køkken at skabe minder i.
Læs mere
Read more
Inspiration - Børneværelse

Inspiration - Børneværelse

Hvad skal man tænke på, når man indretter et børneværelse? Mange ønsker at skabe et hyggeligt, behageligt og legende miljø for barnet. Hvordan opnår man det? Her har vi samlet nogle tips til nemt at peppe op med små indretningsråd, der hjælper dig, når du skal indrette børneværelset. Vi giver tips om alt fra farver til knopper, kroge og håndtag, for det er med små midler, man skaber den store forskel!

Det er vigtigt at skabe et børneværelse, der er praktisk og legende samtidig med at give plads til afslapning og restitution for barnet, men selvfølgelig er det sjovere, hvis det også ser pænt ud!
Læs mere
Read more

DIY

Ombygg IKEAs børnekøkken - IKEA hack

Ombygg IKEAs børnekøkken - IKEA hack

Kløer dine kreative fingre også, og du har lyst til at pifte og ombygge børnenes IKEA køkken?

Det er både nemt og sjovt at pifte børnenes legetøj op. Gør dette til jeres fælles projekt, vælg farver og indretning sammen med børnene, eller hvorfor ikke vælge farver efter, hvad der passer ind på deres børneværelse for at skabe en flot helhed og harmoni? Eller du vælger farver og indretning, der går i samme nuance som dit rigtige køkken. - For så at kunne socialisere og lave mad sammen i husets hjerte, køkkenet.
Læs mere
Read more

Mest besøgte indlæg

Placering af Greb og Knopper

Placering af Greb og Knopper

Nye detaljer er sjove og monteringen ligeså godt, men det kan godt være lidt tricky at blive enige om placeringen af ​​de nye beslag. Målet er frem for alt at placere beslagene, så det bliver praktisk, men også pænt og ensartet. Uanset om du har et helt nyt køkken, hvor du skal bore huller til armaturerne for første gang, eller et eksisterende køkken, hvor du ønsker at udskifte knopper og greb, finder du tips, der gør beslutningen om placering nemmere at beslutte i. dette indlæg! - Og ved du hvad, der er ingen rigtige eller forkerte!
Læs mere
Read more
Sådan monteres dine nye dørhåndtag

Sådan monteres dine nye dørhåndtag

Der skal ikke meget til for at skabe en ny følelse i hjemmet, det kan faktisk være så simpelt som at skifte håndtag på dørene, der gør den store forskel! Det kan dog være lidt tricky at skifte dørhåndtag, hvis du aldrig har gjort det før, hvorfor vi i Beslag Online har sammensat en guide, der viser steg for steg og forklarer, hvor let det er at skifte dørhåndtag.
Læs mere
Read more
Poleret messing, ubehandlet eller børstet messing?

Poleret messing, ubehandlet eller børstet messing?

Messing er et materiale der er blevet mere og mere populært under senere år og findes i flere forskellige typer. Her forklarer vi forskellen mellem poleret, ubehandlet og børstet messing og hvad man skal tænke på ved valg af materiale når man købe greb og knopper af messing.
Læs mere
Read more

Inspiration, tips og guides

Velkommen til vores inspirationsside!
Her rådgiver vi dig om de nyeste trends, vi bestræber os på at tilbyde dig en blanding af de nyeste trends, plejeråd og vejledninger, hvordan du fx monterer dine nye greb på køkkenlågerne og hvordan du skifter dine dørgreb. Greb, knopper, kroge og dørhåndtag kan gøre en stor forskel i dit hjem eller på dine møbler, og vi er her for at give dig inspiration, vejledning og ideer til at transformere dine rum.
Vælg land
  • 1-3 dages levering
  • 60 dages åbent køb
  • Sikre betalinger
Opdater