Black Friday 2023 - Se vores tilbud her | Beslagonline.dk

BLACK WEEK 2024

Her vil vi opdatere alle vores kampagner, tilbud og rabatter under Black Week, Black Friday og Cyber Monday 2024.

Black Friday og Black Week på Beslagonline.dk

Går du med tanker om at opdatere køkkenet med nye greb eller badeværelset med stilrene detaljer? Så er det det rigtige tidspunkt at tage en beslutning. Under Black Week og Black Friday tilbyder vi kampagnepriser på hele vores udvalg af greb, knopper, knager, dørhåndtag, badeværelsestilbehør, belysning og opbevaring. Vil du have tilbud og rabatter før alle andre? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at modtage vores tilbud.

Bedste black week tilbud

Hos Beslagonline.dk kan du føle dig tryg ved at finde en detalje til boligen, der skiller sig ud på markedet.

Hvornår er Black Friday? 

Black Friday er fredag ​​den 29. november2024. Black Friday er en amerikansk begivenhed, der finder sted dagen efter Thanksgiving, hvilket betyder, at Black Friday finder sted den fjerde fredag ​​i november hvert år. Selvom Black Friday har over 30 års historie, var det først i 2010'erne, at vi i Danmark for alvor tog konceptet til sig. På trods af dette er dagen vokset hurtigt i popularitet og satte nye rekorder år efter år. I dag regnes Black Week som en af ​​de største handelsdage i Danmark.

 

Forbered dig på Black Friday

Som kunde hos Beslag Online vil du modtage information med det samme, når vi frigiver vores Black Week-priser og andre fordele, som vi lover, at du vil kunne lide.


Nogle fordele ved Beslag Online
✔ Fri fragt over 499kr
✔ 60 dages åbent køb
✔ Vi sender samme dag (bestilling inden kl. 12.00)

Vælg land
  • 1-3 dages levering
  • 60 dages åbent køb
  • Sikre betalinger
Opdater