Sådan monteres din nye dørhåndtag
Sådan monteres dine nye dørhåndtag

Sådan monteres dine nye dørhåndtag

Der skal ikke meget til for at skabe en ny følelse i hjemmet, det kan faktisk være så simpelt som at skifte håndtag på dørene, der gør den store forskel! Det kan dog være lidt tricky at skifte dørhåndtag, hvis du aldrig har gjort det før, hvorfor vi i Beslag Online har sammensat en guide, der viser steg for steg og forklarer, hvor let det er at skifte dørhåndtag.Denne vejledning gælder kun for vores dørhåndtag med monteringsskiver, for eksempel Helix 200, Helix 200 Stripe, Tavira og Sintra.


Vores dørhåndtag leveres i komplette par inklusive nøgleplader og monteringssæt.

Vores dørhåndtag i serien Helix 200, Helix 200 Stirpe, Tavira og Sintra er udstyret med en returfjeder, som giver en luksuriøs følelse og betyder, at håndtagene altid vender tilbage til deres grundposition, selvom låsekassens egen fjeder er svag.


1.Europeisk eller Skandinavisk standard

Inden du afgiver din ordre, kan det være en god idé at dobbelttjekke, om dine døre har en skandinavisk eller europæisk standard. Så er spørgsmålet, hvordan ved du det? Og hvad er forskellen mellem disse?

Start med at se på dine eksisterende monteringsskiver, eller hvis du har en helt ny dør, så ser du på, hvordan låsehullets skruehuller er placeret.

Hvis du har en dør med europæisk standard, er skruehullerne parallelle med det firkantede hul i midten af ​​monteringsskiven eller låsekassen. C / C -dimensionen er 38 mm, dvs. afstanden mellem skruehullernes centre, C / C -målene skrives altid i millimeter.

En dør med skandinavisk standard passer til model 2014 og låsekasser med samme hulkonfiguration, normalt står der hvilken model der er på forsiden af ​​låsekassen (den del der er synlig på kortsiden af ​​dørbladet).

Kort fortalt er det placeringen af ​​skruehullerne, der adskiller europæiske og skandinaviske standarder fra hinanden.

Glem derfor ikke at kontrollere, hvordan skruehullerne er placeret på netop din dør for at sikre, at du får dørhåndtag til hjemmet, der passer. (Det er mest almindeligt, at de skandinaviske lande har en skandinavisk standard, og de resterende lande i Europa har en europæisk standard på døren, men der kan være lejlighedsvise undtagelser. Derfor anbefaler vi, at du tjekker, hvilken standard du skal have, inden du bestiller.

2. Find nye dørhåndtak

Når du har fundet ud af, hvilken standard dine døre har, er det tid til det sjoveste at finde det rigtige dørhåndtag til netop dit hjem. Start med at klikke på menuen øverst på siden, og vælg dørhåndtaget. Her finder du en bred vifte af dørhåndtag fra Beslag Design. Glem ikke, at du kan filtrere efter stil, produkttype og / eller farve.

Er du usikker på kombinationen mellem din dør og dit nye dørhåndtag? Ingen fare, vi har miljøbilleder, der viser forskellige kombinationer. Tøv derfor ikke med at klikke på de forskellige dørhåndtag for at finde det, der passer til dit hjem og din stil. Du kan også finde os på Instagram og Pinterest, hvis du vil have mere inspiration.


3. Tage ned dine gamle dørhåndtag

Start med at skille dine gamle dørhåndtag ad. Til dette er en skruetrækker og en insektnøgle normalt nødvendig.


4. Installer dine nye dørhåndtag 

Start med at adskille de gamle håndtag og rengør med en klud, hvor de gamle håndtag har været. Brug en skruetrækker med det korrekte skruehoved, når håndtagene monteres. Skruer, der er inkluderet i leveringen af ​​håndtagene, er M4 -skruer, der har en kombiåbning som skruehoved. Det betyder, at både en stjerneskruetrækker og en lige skruetrækker kan bruges. Vi anbefaler, at du skruer håndtagene i med en skruetrækker for ikke at beskadige gevindene.


4.1 
-
Når dine gamle håndtag skilles ad, starter du med at centrere den medfølgende firkantede stang, også kaldet en rodpind, i låsen.
4.2 
-
Placer derefter monteringsskiverne på den firkantede stang, husk at den flade del af monteringsskiverne skal være ned mod gulvet, monteringsskiverne tæt på døren. Det er derefter tid til at fastgøre skiverne med de medfølgende skruer og ærmer. Spænd skruerne lidt ad gangen for at undgå at håndtaget kommer i klemme. Hvis du først strammer den ene skrue helt og derefter den anden, kan det få håndtaget til at sidde fast.

4.3 
Når monteringsskiverne er skruet på, fjernes firkantstangen og bruges som et værktøj til at lirke styreskiverne i midten af ​​monteringsskiverne af. Sorter disse som metal ved genbrug. Føringsskiverne er beregnet til at lette installationen af ​​monteringsskiverne, men bør ikke forblive på plads ved brug af dørhåndtaget.4.4
-
Placer firkantstangen, så den vedhæftede rille rettes fra den nærmeste kant af dørbladet. Dette er for at stopskruen i dørhåndtaget kan fastgøres til firkantstangen. Centrer firkantstangen, så den stikker lige ud på begge sider af døren, brug gerne en lige skruetrækker til at rette placeringen af ​​firkantstangen.


4.5
Tryk derefter på dørhåndtagene, så de klikker ind i lugen på toppen af ​​monteringsskiverne. Dørhåndtagets sløjfe skulle ende ved siden af ​​dørbladet.
4.6
- Nu er det tid til at skrue dørhåndtagene på. Skru stopskruerne i med en insektnøgle, og afslut med at stramme dem. Billedet herunder viser spændingen på stopskruen, der fastgør håndtaget til den firkantede stang. - Glem ikke skruen på undersiden af ​​dørhåndtaget, denne stopskrue fastgør dørhåndtaget til monteringsskiven.

5. Nyd af dine nye dørhåndtag!

Mer inspiration

Placering af Greb og Knopper

Placering af Greb og Knopper

Nye detaljer er sjove og monteringen ligeså godt, men det kan godt være lidt tricky at blive enige om placeringen af ​​de nye beslag. Målet er frem for alt at placere beslagene, så det bliver praktisk, men også pænt og ensartet. Uanset om du har et helt nyt køkken, hvor du skal bore huller til armaturerne for første gang, eller et eksisterende køkken, hvor du ønsker at udskifte knopper og greb, finder du tips, der gør beslutningen om placering nemmere at beslutte i. dette indlæg! - Og ved du hvad, der er ingen rigtige eller forkerte!
Vedligeholdelsesinstruktioner & rengøring af produkter fremstillet i rustfrit stål

Vedligeholdelsesinstruktioner & rengøring af produkter fremstillet i rustfrit stål

I vores sortiment finder du et bredt udvalg af produkter, der er fremstillet i rustfrit stål. For eksempel håndtag, knopper, kroge og flere forskellige badeværelsestilbehør! Rustfrit stål er et solidt materiale, som er modstandsdygtigt over for pletter, rust og korrosion. Der kan dog være ændringer i materialet, der kræver pleje. Derfor vil vi give tips til, hvordan du renser dine rustfrie produkter på den bedste måde, så de holder sig pæne, endnu længere!