Inspiration og plejeråd | Greb & Knopper | Beslagonline.dk
INSPIRATION

Inspiration

Her fortæller vi dig om de nyeste trends inden for greb, knopper, dørhåndtag, belysning og tilbehør til badeværelset. Du får også tip om plejerådgivning til vores produkter og guider til, hvordan du f.eks. Monterer dine nye greb på køkkendørene.

DIY

7 enkle trin - få et gammelt møbel til at føles som nyt!

7 enkle trin - få et gammelt møbel til at føles som nyt!

Overse ikke gamle eller slidte møbler. Med lidt ny maling og nyt beslag kan det blive et helt nyt møbel, der holder i mange år endnu.

Pas på det du har eller laver som os og find et flot loppemarkedsfund og sæt dit personlige præg! Meget sjovere end at købe noget nyt
- også bedre for miljøet og pengepungen!

DIY

Enkel måde at få køkkenet til at føles som nyt!

Enkel måde at få køkkenet til at føles som nyt!

Med nye greb, knopper og maling kan dit køkken nemt føles som nyt! Brug det du har i stedet for at købe nyt. At ombygge køkkenet på egen hånd er både sjovere og billigere – også meget bedre for miljøet.

Udskiftning af detaljerne og ommaling vil også hjælpe dig med at få det unikke præg til dit hjem - som kun du kan skabe!
Placering af Greb og Knopper

Placering af Greb og Knopper

Nye detaljer er sjove og monteringen ligeså godt, men det kan godt være lidt tricky at blive enige om placeringen af ​​de nye beslag. Målet er frem for alt at placere beslagene, så det bliver praktisk, men også pænt og ensartet. Uanset om du har et helt nyt køkken, hvor du skal bore huller til armaturerne for første gang, eller et eksisterende køkken, hvor du ønsker at udskifte knopper og greb, finder du tips, der gør beslutningen om placering nemmere at beslutte i. dette indlæg! - Og ved du hvad, der er ingen rigtige eller forkerte!
Vedligeholdelsesinstruktioner & rengøring af produkter fremstillet i rustfrit stål

Vedligeholdelsesinstruktioner & rengøring af produkter fremstillet i rustfrit stål

I vores sortiment finder du et bredt udvalg af produkter, der er fremstillet i rustfrit stål. For eksempel håndtag, knopper, kroge og flere forskellige badeværelsestilbehør! Rustfrit stål er et solidt materiale, som er modstandsdygtigt over for pletter, rust og korrosion. Der kan dog være ændringer i materialet, der kræver pleje. Derfor vil vi give tips til, hvordan du renser dine rustfrie produkter på den bedste måde, så de holder sig pæne, endnu længere!
Montering af produkter med 3M tape

Montering af produkter med 3M tape

I vores sortiment er der en bred vifte af produkter, der er fastgjort med 3M tape. Fordelene ved dette er mange! Undgå at bore og hold dine vægge intakte, forny og skift med produkter med lang holdbarhed. Vi hos Beslag Online har sammensat en samlevejledning for at lette det, der følger nedenfor.
Belysning til alle rum i hjemmet

Belysning til alle rum i hjemmet

At vælge belysning for at skabe den ønskede og forventede atmosfære er vanskelig, og vi synes, at belysning skal være enkel. Vi har belysningen, der skaber en dejlig harmoni og en hyggelig følelse af at ville komme hjem. Nedenfor finder du inspiration til, hvordan du kan dekorere dit hjem, med belysning.
Hvordan her monterer du LED-Profiler, til blød & vidunderlig dekorativ belysning

Hvordan her monterer du LED-Profiler, til blød & vidunderlig dekorativ belysning

For at skabe en hyggelig følelse i hjemmet er god belysning vigtig. Belysning, der lyser op på en mørk efterårsdag, eller som forlænger en vidunderlig sommeraften. Uanset formålet har vi belysningen til dig, der ønsker at skabe et behageligt miljø at komme hjem til. For at gøre det lettere og give dig et eksempel på, hvordan det er at oprette LED -profiler, har vi lavet en guide, som du nemt kan følge. Vores LED-profiler er lette at installere, både overflademonteret og forsænket.
Sådan monteres dine nye dørhåndtag

Sådan monteres dine nye dørhåndtag

Der skal ikke meget til for at skabe en ny følelse i hjemmet, det kan faktisk være så simpelt som at skifte håndtag på dørene, der gør den store forskel! Det kan dog være lidt tricky at skifte dørhåndtag, hvis du aldrig har gjort det før, hvorfor vi i Beslag Online har sammensat en guide, der viser steg for steg og forklarer, hvor let det er at skifte dørhåndtag.
Lyse nuancer & boheme chic - Indretningstrend

Lyse nuancer & boheme chic - Indretningstrend

Vi er midt på sommeren, og mange af os nyder ferien. Mange af os har også spændende projekter at tackle i løbet af ferien. Er du en af ​​dem, der vil ordne hjemme om sommeren? Enten derhjemme eller måske i det dejlige sommerhus? Så kan dette være noget for dig!
NEW - Helix Stripe!

NEW - Helix Stripe!

Nyhederne i Helix Stripe består af greb, knopper, dørhåndtag og dørstop. Stripe-serien har en ribbet overflade, der skaber eksklusivitet. Køb nyhederne i dag!
Indretningsdesign - Klar pastel

Indretningsdesign - Klar pastel

Vi fortsætter med vores trendforskning, som vi har udført sammen med indretningsdesign Caisa Leifsdotter. Nu ser vi tilbage på samme tid som vi ser ind i fremtiden og ser på de aktuelle tendenser.
Træ med Træ - Indretningstendenser

Træ med Træ - Indretningstendenser

Vi er et par måneder ind i det nye år, et nyt år, der ligesom mange andre indbyder til forandring og en ny start. Vores filosofi hos Beslag Online er, at det ikke kræver meget at hverken få en ny start eller foretage en ændring, men hvilken form for ændring skal du investere i? Det er næsten det sværeste, lad os gøre det lidt lettere for dig.
Ny lov - Alle husstande skal have affaldssortering!

Ny lov - Alle husstande skal have affaldssortering!

Sverige har længe været en rollemodel, når det kommer til at tage sig af madspild, sortering og genbrug. Nu har hele verden indset, hvor vigtigt det er, og forskellige former for krav og lovgivning udarbejdes. I 2023 skal alle EU-lande tage sig af og indsamle deres madaffald i henhold til lovgivningen. Hos os finder du en række affaldssorterings løsninger, der gør det let at sortere dit affald i køkkenet. Vi har også den løsning, der kan bruges over hele Europa!
Poleret messing, ubehandlet eller børstet messing?

Poleret messing, ubehandlet eller børstet messing?

Messing er et materiale der er blevet mere og mere populært under senere år og findes i flere forskellige typer. Her forklarer vi forskellen mellem poleret, ubehandlet og børstet messing og hvad man skal tænke på ved valg af materiale når man købe greb og knopper af messing.
Sådan monterer du nye køkkengreb

Sådan monterer du nye køkkengreb

Forny dit køkken med små midler, at skifte køkkengreb og knopper er en af de nemmeste måder at friske køkkenet op. Vi på Beslag Online har samlet 5 gode råd at tænke på når man skifter greb!
ARTIKEL 1 OF 17.1 2 3 4  Næste »  | Vis alle