Inspiration og plejeråd | Greb & Knopper | Beslagonline.dk
INSPIRATION

Inspiration

Her fortæller vi dig om de nyeste trends inden for greb, knopper, dørhåndtag, belysning og tilbehør til badeværelset. Du får også tip om plejerådgivning til vores produkter og guider til, hvordan du f.eks. Monterer dine nye greb på køkkendørene.
Belysning til alle rum i hjemmet

Belysning til alle rum i hjemmet

At vælge belysning for at skabe den ønskede og forventede atmosfære er vanskelig, og vi synes, at belysning skal være enkel. Vi har belysningen, der skaber en dejlig harmoni og en hyggelig følelse af at ville komme hjem. Nedenfor finder du inspiration til, hvordan du kan dekorere dit hjem, med belysning.
Hvordan her monterer du LED-Profiler, til blød & vidunderlig dekorativ belysning

Hvordan her monterer du LED-Profiler, til blød & vidunderlig dekorativ belysning

For at skabe en hyggelig følelse i hjemmet er god belysning vigtig. Belysning, der lyser op på en mørk efterårsdag, eller som forlænger en vidunderlig sommeraften. Uanset formålet har vi belysningen til dig, der ønsker at skabe et behageligt miljø at komme hjem til. For at gøre det lettere og give dig et eksempel på, hvordan det er at oprette LED -profiler, har vi lavet en guide, som du nemt kan følge. Vores LED-profiler er lette at installere, både overflademonteret og forsænket.
Sådan monteres dine nye dørhåndtag

Sådan monteres dine nye dørhåndtag

Der skal ikke meget til for at skabe en ny følelse i hjemmet, det kan faktisk være så simpelt som at skifte håndtag på dørene, der gør den store forskel! Det kan dog være lidt tricky at skifte dørhåndtag, hvis du aldrig har gjort det før, hvorfor vi i Beslag Online har sammensat en guide, der viser steg for steg og forklarer, hvor let det er at skifte dørhåndtag.
Lyse nuancer & boheme chic - Indretningstrend

Lyse nuancer & boheme chic - Indretningstrend

Vi er midt på sommeren, og mange af os nyder ferien. Mange af os har også spændende projekter at tackle i løbet af ferien. Er du en af ​​dem, der vil ordne hjemme om sommeren? Enten derhjemme eller måske i det dejlige sommerhus? Så kan dette være noget for dig!
NEW - Helix Stripe!

NEW - Helix Stripe!

Nyhederne i Helix Stripe består af greb, knopper, dørhåndtag og dørstop. Stripe-serien har en ribbet overflade, der skaber eksklusivitet. Køb nyhederne i dag!
Indretningsdesign - Klar pastel

Indretningsdesign - Klar pastel

Vi fortsætter med vores trendforskning, som vi har udført sammen med indretningsdesign Caisa Leifsdotter. Nu ser vi tilbage på samme tid som vi ser ind i fremtiden og ser på de aktuelle tendenser.
Træ med Træ - Indretningstendenser 2021

Træ med Træ - Indretningstendenser 2021

Vi er et par måneder ind i det nye år, et nyt år, der ligesom mange andre indbyder til forandring og en ny start. Vores filosofi hos Beslag Online er, at det ikke kræver meget at hverken få en ny start eller foretage en ændring, men hvilken form for ændring skal du investere i? Det er næsten det sværeste, lad os gøre det lidt lettere for dig.
Ny lov - Alle husstande skal have affaldssortering!

Ny lov - Alle husstande skal have affaldssortering!

Sverige har længe været en rollemodel, når det kommer til at tage sig af madspild, sortering og genbrug. Nu har hele verden indset, hvor vigtigt det er, og forskellige former for krav og lovgivning udarbejdes. I 2023 skal alle EU-lande tage sig af og indsamle deres madaffald i henhold til lovgivningen. Hos os finder du en række affaldssorterings løsninger, der gør det let at sortere dit affald i køkkenet. Vi har også den løsning, der kan bruges over hele Europa!
Poleret messing, ubehandlet eller børstet messing?

Poleret messing, ubehandlet eller børstet messing?

Messing er et materiale der er blevet mere og mere populært under senere år og findes i flere forskellige typer. Her forklarer vi forskellen mellem poleret, ubehandlet og børstet messing og hvad man skal tænke på ved valg af materiale når man købe greb og knopper af messing.
Sådan monterer du nye køkkengreb

Sådan monterer du nye køkkengreb

Forny dit køkken med små midler, at skifte køkkengreb og knopper er en af de nemmeste måder at friske køkkenet op. Vi på Beslag Online har samlet 5 gode råd at tænke på når man skifter greb!
ARTIKEL 1 OF 12.1 2 3 4  Næste »  | Vis alle