INSPIRATION

Inspiration

Her fortæller vi dig om de nyeste trends inden for greb, knopper, dørhåndtag, belysning og tilbehør til badeværelset. Du får også tip om plejerådgivning til vores produkter og guider til, hvordan du f.eks. Monterer dine nye greb på køkkendørene.
Ny lov - Alle husstande skal have affaldssortering!

Ny lov - Alle husstande skal have affaldssortering!

Sverige har længe været en rollemodel, når det kommer til at tage sig af madspild, sortering og genbrug. Nu har hele verden indset, hvor vigtigt det er, og forskellige former for krav og lovgivning udarbejdes. I 2023 skal alle EU-lande tage sig af og indsamle deres madaffald i henhold til lovgivningen. Hos os finder du en række affaldssorterings løsninger, der gør det let at sortere dit affald i køkkenet. Vi har også den løsning, der kan bruges over hele Europa!
Poleret messing, ubehandlet eller børstet messing?

Poleret messing, ubehandlet eller børstet messing?

Messing er et materiale der er blevet mere og mere populært under senere år og findes i flere forskellige typer. Her forklarer vi forskellen mellem poleret, ubehandlet og børstet messing og hvad man skal tænke på ved valg af materiale når man købe greb og knopper af messing.
Sådan monterer du nye køkkengreb

Sådan monterer du nye køkkengreb

Forny dit køkken med små midler, at skifte køkkengreb og knopper er en af de nemmeste måder at friske køkkenet op. Vi på Beslag Online har samlet 5 gode råd at tænke på når man skifter greb!
ARTIKEL 1 OF 5.1 2 3 4  Næste »  | Vis alle