Inspiration, plejeråd & montering af beslag | Beslagonline


INSPIRATION

Guider & Inspiration

Medicinskab og smart opbevaring rengøringsskab

Medicinskab og smart opbevaring rengøringsskab


Hvad er det aller vigtigste i et hjem? For mange af os er det at skabe et hyggeligt, fredeligt og harmoniskt miljø. Men også sikkert og trygt for hele familien.

Og hvordan opnår du det? Et velorganiseret hjem, hvor alt har sin plads, er nøglen til en god balance. Lad os gøre det nemt for dig med god og sikker opbevaring, der sparer både tid og energi i hverdagen. I vores sortiment finder du opbevaringsløsninger til skabe og medicinskabe, der hjælper dig med at skabe et organiseret og trygt hjem.
Læs mere
Read more
Inspiration til et landkøkken

Inspiration til et landkøkken

Landkøkkener har evnen til at skabe en følelse af varme og nostalgi, når du træder over tærsklen. Vi har samlet vores bedste tips og råd til at skabe et landkøkken med udvalgte detaljer, der giver dig et køkken at skabe minder i.
Læs mere
Read more
Inspiration - Børneværelse

Inspiration - Børneværelse

Hvad skal man tænke på, når man indretter et børneværelse? Mange ønsker at skabe et hyggeligt, behageligt og legende miljø for barnet. Hvordan opnår man det? Her har vi samlet nogle tips til nemt at peppe op med små indretningsråd, der hjælper dig, når du skal indrette børneværelset. Vi giver tips om alt fra farver til knopper, kroge og håndtag, for det er med små midler, man skaber den store forskel!

Det er vigtigt at skabe et børneværelse, der er praktisk og legende samtidig med at give plads til afslapning og restitution for barnet, men selvfølgelig er det sjovere, hvis det også ser pænt ud!
Læs mere
Read more

DIY

Ombygg IKEAs børnekøkken - IKEA hack

Ombygg IKEAs børnekøkken - IKEA hack

Kløer dine kreative fingre også, og du har lyst til at pifte og ombygge børnenes IKEA køkken?

Det er både nemt og sjovt at pifte børnenes legetøj op. Gør dette til jeres fælles projekt, vælg farver og indretning sammen med børnene, eller hvorfor ikke vælge farver efter, hvad der passer ind på deres børneværelse for at skabe en flot helhed og harmoni? Eller du vælger farver og indretning, der går i samme nuance som dit rigtige køkken. - For så at kunne socialisere og lave mad sammen i husets hjerte, køkkenet.
Læs mere
Read more
Quick Fix - Skift grebene på IKEAs børnekøkken

Quick Fix - Skift grebene på IKEAs børnekøkken

Kunne du tænke dig at pifte dine børns IKEA køkken op, men har du ikke tid eller interesse til at ordne og donere for meget? Så har vi løsningen til dig! Et perfekt quick fix for dem, der ønsker en hurtig og smidig ændring! Et rigtig hurtigt IKEA Hack til at friske børneværelset op.

En prisvenlig mulighed for pungen, men som stadig gør en stor forskel. Giv IKEA børnekøkkenet en opfriskning på få minutter. Skab en unik forandring og giv legetøjskøkkenet et helt nyt look.

- Slut dig til os, så viser vi dig hvordan!
Læs mere
Read more
Hjemme hos: @alexandra.lofgrens

Hjemme hos: @alexandra.lofgrens

Alexandra bor i et renoveret hus, bygget i 1923 lidt uden for Gøteborg. Huset købte dem i nedslidt stand og har renoveret det i 3 år.
Haven var også i en meget nedslidt stand, hvilket er et projekt de har sat i gang. At have projekter i gang hele tiden er noget, hun er helt vild med!
Læs mere
Read more
Hjemme hos: @linn_viken

Hjemme hos: @linn_viken

Linn er norsk designer og hun arbejder også med sine sociale medier, som hun startede for fire år siden med fokus på boligindretning. Hun bor i en lille by i Norge i et gammelt hus, der blev bygget i 1969 sammen med sin 1-årige søn og 12-årige datter.
Læs mere
Read more
Hjemme hos: @a.i.interior

Hjemme hos: @a.i.interior

Hos Anita finder du smukke billeder og filmruller med detaljer og blomsterkompositioner i fokus.
Hendes interesse for indretning og detaljer, siger hun, har altid været der. Hendes far er tømrer i hjertet, så de har altid haft det som en fælles interesse!
Læs mere
Read more
Placering af badeværelsesdetaljer!

Placering af badeværelsesdetaljer!

Har du spørgsmål og bekymringer vedrørende placeringen af ​​dit nye badeværelsestilbehør?
- Rolig.

Vi besvarer de mest almindelige spørgsmål som monteringshøjden til blandt andet håndklædekroge, toiletrulleholdere og toiletbørsten skal placeres, følg med - Vi rådgiver om hvilken højde detaljerne i et badeværelse skal sidde!

Læs mere
Read more
PIFFT DIN LEJEBOLIG OP

PIFFT DIN LEJEBOLIG OP


I en lejebolig må du ikke selv ændre så meget, som du vil, men med små enkle midler kan du friske det op og skabe et nyt indtryk i dit hjem. Det er sjovt at kunne sætte sit eget præg på lejligheden. Du kan skabe en unik følelse ved at skifte til det samme design i hele lejligheden.
Læs mere
Read more
Hjemme hos: @mathildasinterior

Hjemme hos: @mathildasinterior

Kom hjem til Mathilda!
Hun driver instagramkontoen @mathildasinterior.
Mathilda, 30 år, bor med sin partner og to børn på en lille gård uden for Hässleholm i Skåne. De købte gården med tanken om at totalrenovere huset, men de endte med at rive alt ned og bygge det op igen, stykke for stykke, og de har stadig en masse tilbage!
Læs mere
Read more
LET´S GET ORGANIZED <br>5 smarte opbevaringstips!

LET´S GET ORGANIZED
5 smarte opbevaringstips!


Hvert værelse har brug for god opbevaring.
Ved at organisere med forskellige opbevaringssystem og bruge god belysning kan du gøre hverdagen nemmere med opbevaring, der er både praktisk og stilfuld. Uanset om det er køkkenet, vaskerummet, affaldssortering eller garderoben, så har Beslag Online et sortiment til alle dele af boligen. Det er detaljerne, der gør helheden!
Læs mere
Read more
Indretningstips til dit badeværelse med KYD

Indretningstips til dit badeværelse med KYDEr du i gang med at renovere dit hjem? Eller vil du bare gerne pifte det op med nogle nye detaljer for at skabe en ny følelse i dit eksisterende badeværelse?

Vi har talt med Åsa, grundlæggeren af ​​KillingYourDarlings, som har sammensat to badeværelsesløsninger og matchet vores produkter med to forskellige stilarter af badeværelser. - Tilmeld dig Trendspaning for 2023!
Læs mere
Read more

DIY

Lav din egen Knagerække

Lav din egen Knagerække


Der er mange fordele ved at gøre tingene selv. Oftest er det meget billigere – og det bliver præcis, som du ønsker det, hvilket også betyder, at ingen andre vil have noget lignende.

Skal du også benytte lejligheden til at lave noget gammelt om til noget nyt, så er det ikke kun endnu billigere, det er også mere miljøvenligt og det synes vi er et STORT plus.
Læs mere
Read more

DIY

7 enkle trin - få et gammelt møbel til at føles som nyt!

7 enkle trin - få et gammelt møbel til at føles som nyt!

Overse ikke gamle eller slidte møbler. Med lidt ny maling og nyt beslag kan det blive et helt nyt møbel, der holder i mange år endnu.

Pas på det du har eller laver som os og find et flot loppemarkedsfund og sæt dit personlige præg! Meget sjovere end at købe noget nyt
- også bedre for miljøet og pengepungen!
Læs mere
Read more

DIY

Enkel måde at få køkkenet til at føles som nyt!

Enkel måde at få køkkenet til at føles som nyt!

Med nye greb, knopper og maling kan dit køkken nemt føles som nyt! Brug det du har i stedet for at købe nyt. At ombygge køkkenet på egen hånd er både sjovere og billigere – også meget bedre for miljøet.

Udskiftning af detaljerne og ommaling vil også hjælpe dig med at få det unikke præg til dit hjem - som kun du kan skabe!
Læs mere
Read more
Placering af Greb og Knopper

Placering af Greb og Knopper

Nye detaljer er sjove og monteringen ligeså godt, men det kan godt være lidt tricky at blive enige om placeringen af ​​de nye beslag. Målet er frem for alt at placere beslagene, så det bliver praktisk, men også pænt og ensartet. Uanset om du har et helt nyt køkken, hvor du skal bore huller til armaturerne for første gang, eller et eksisterende køkken, hvor du ønsker at udskifte knopper og greb, finder du tips, der gør beslutningen om placering nemmere at beslutte i. dette indlæg! - Og ved du hvad, der er ingen rigtige eller forkerte!
Læs mere
Read more
Vedligeholdelsesinstruktioner <br>& rengøring af produkter fremstillet i rustfrit stål

Vedligeholdelsesinstruktioner
& rengøring af produkter fremstillet i rustfrit stål

I vores sortiment finder du et bredt udvalg af produkter, der er fremstillet i rustfrit stål. For eksempel håndtag, knopper, kroge og flere forskellige badeværelsestilbehør! Rustfrit stål er et solidt materiale, som er modstandsdygtigt over for pletter, rust og korrosion. Der kan dog være ændringer i materialet, der kræver pleje. Derfor vil vi give tips til, hvordan du renser dine rustfrie produkter på den bedste måde, så de holder sig pæne, endnu længere!
Læs mere
Read more
Montering af produkter med 3M tape

Montering af produkter med 3M tape

I vores sortiment er der en bred vifte af produkter, der er fastgjort med 3M tape. Fordelene ved dette er mange! Undgå at bore og hold dine vægge intakte, forny og skift med produkter med lang holdbarhed. Vi hos Beslag Online har sammensat en samlevejledning for at lette det, der følger nedenfor.
Læs mere
Read more
Belysning til alle rum i hjemmet

Belysning til alle rum i hjemmet

At vælge belysning for at skabe den ønskede og forventede atmosfære er vanskelig, og vi synes, at belysning skal være enkel. Vi har belysningen, der skaber en dejlig harmoni og en hyggelig følelse af at ville komme hjem. Nedenfor finder du inspiration til, hvordan du kan dekorere dit hjem, med belysning.
Læs mere
Read more
Hvordan her monterer du LED-Profiler, til blød & vidunderlig dekorativ belysning

Hvordan her monterer du LED-Profiler, til blød & vidunderlig dekorativ belysning

For at skabe en hyggelig følelse i hjemmet er god belysning vigtig. Belysning, der lyser op på en mørk efterårsdag, eller som forlænger en vidunderlig sommeraften. Uanset formålet har vi belysningen til dig, der ønsker at skabe et behageligt miljø at komme hjem til. For at gøre det lettere og give dig et eksempel på, hvordan det er at oprette LED -profiler, har vi lavet en guide, som du nemt kan følge. Vores LED-profiler er lette at installere, både overflademonteret og forsænket.
Læs mere
Read more
Sådan monteres dine nye dørhåndtag

Sådan monteres dine nye dørhåndtag

Der skal ikke meget til for at skabe en ny følelse i hjemmet, det kan faktisk være så simpelt som at skifte håndtag på dørene, der gør den store forskel! Det kan dog være lidt tricky at skifte dørhåndtag, hvis du aldrig har gjort det før, hvorfor vi i Beslag Online har sammensat en guide, der viser steg for steg og forklarer, hvor let det er at skifte dørhåndtag.
Læs mere
Read more
Lyse nuancer & boheme chic - Indretningstrend

Lyse nuancer & boheme chic - Indretningstrend

Vi er midt på sommeren, og mange af os nyder ferien. Mange af os har også spændende projekter at tackle i løbet af ferien. Er du en af ​​dem, der vil ordne hjemme om sommeren? Enten derhjemme eller måske i det dejlige sommerhus? Så kan dette være noget for dig!
Læs mere
Read more
NEW - Helix Stripe!

NEW - Helix Stripe!

Nyhederne i Helix Stripe består af greb, knopper, dørhåndtag og dørstop. Stripe-serien har en ribbet overflade, der skaber eksklusivitet. Køb nyhederne i dag!
Læs mere
Read more
Indretningsdesign - Klar pastel

Indretningsdesign - Klar pastel

Vi fortsætter med vores trendforskning, som vi har udført sammen med indretningsdesign Caisa Leifsdotter. Nu ser vi tilbage på samme tid som vi ser ind i fremtiden og ser på de aktuelle tendenser.
Læs mere
Read more
Træ med Træ - Indretningstendenser

Træ med Træ - Indretningstendenser

Vi er et par måneder ind i det nye år, et nyt år, der ligesom mange andre indbyder til forandring og en ny start. Vores filosofi hos Beslag Online er, at det ikke kræver meget at hverken få en ny start eller foretage en ændring, men hvilken form for ændring skal du investere i? Det er næsten det sværeste, lad os gøre det lidt lettere for dig.
Læs mere
Read more
Ny lov - Alle husstande skal have affaldssortering!

Ny lov - Alle husstande skal have affaldssortering!

Sverige har længe været en rollemodel, når det kommer til at tage sig af madspild, sortering og genbrug. Nu har hele verden indset, hvor vigtigt det er, og forskellige former for krav og lovgivning udarbejdes. I 2023 skal alle EU-lande tage sig af og indsamle deres madaffald i henhold til lovgivningen. Hos os finder du en række affaldssorterings løsninger, der gør det let at sortere dit affald i køkkenet. Vi har også den løsning, der kan bruges over hele Europa!
Læs mere
Read more
Poleret messing, ubehandlet eller børstet messing?

Poleret messing, ubehandlet eller børstet messing?

Messing er et materiale der er blevet mere og mere populært under senere år og findes i flere forskellige typer. Her forklarer vi forskellen mellem poleret, ubehandlet og børstet messing og hvad man skal tænke på ved valg af materiale når man købe greb og knopper af messing.
Læs mere
Read more
Sådan monterer du nye køkkengreb

Sådan monterer du nye køkkengreb

Forny dit køkken med små midler - at skifte greb og knopper er en af de absolut nemmeste måder at skabe følelsen af et helt nyt køkken. Vi guider dig igennem processen med at montere dine nye greb, både når du har eksisterende huller og når du skal lave nye!
Læs mere
Read more
ARTIKEL 1 31.1 2 3 4  Næste »  | Vis alle 
Vælg land
  • 1-3 dages levering
  • 60 dages åbent køb
  • Sikre betalinger
Opdater