Hvordan her monterer du LED-Profiler, til blød & vidunderlig dekorativ belysning
Hvordan her monterer du LED-Profiler, til blød & vidunderlig dekorativ belysning

Hvordan her monterer du LED-Profiler, til blød & vidunderlig dekorativ belysning

For at skabe en hyggelig følelse i hjemmet er god belysning vigtig. Belysning, der lyser op på en mørk efterårsdag, eller som forlænger en vidunderlig sommeraften. Uanset formålet har vi belysningen til dig, der ønsker at skabe et behageligt miljø at komme hjem til. For at gøre det lettere og give dig et eksempel på, hvordan det er at oprette LED -profiler, har vi lavet en guide, som du nemt kan følge. Vores LED-profiler er lette at installere, både overflademonteret og forsænket.
Hvad er forskellen mellem en overflademonteret eller forsænket profil?

Når det kommer til overflademonterede LED-profiler, er det lige som det lyder, du behøver ikke at fræse riller for at montere dem. Det er fremragende at fastgøre LED-profilerne med det medfølgende 3M tape, skruer eller smarte klip, afhængigt af hvilken LED-profil du vælger. Eksempler på vores overflademonterede LED-profiler er; LD8104, TWIG XA og Blade. En forsænket profil er lavet til montering i fræsede riller på det valgte sted. Det smukke ved forsænkede profiler er, at LED -profilen ender i harmoni med det materiale, den er fastgjort til. Med et glat klikmontering, hvor monteringen finder sted enten ved hjælp af et let skub opad, eller med clips, der er fastgjort til profilerne, før de presses ind i rillen. De fleste LED-profiler er udstyret med riller, der tillader dem at blive i den udfræsede rille uden at skulle skrue eller lime. Eksempler på vores forsænkede LED-profiler er; Apex og Miss.


Forskellen mellem kontinuerlige spor og blinde spor

Når du taler om kontinuerlige spor, mener du, at det er et spor, der går fra den ene side af materialet til den anden uden at stoppe. For kontinuerlige riller er det derfor ikke nødvendigt med endehætter for at lave de afrundede låse, der normalt opstår ved brug af blinde riller. Et blindspor går derimod ikke fra side til side af materialet, men det kan starte og ende, hvor du føler, du vil. For eksempel 30 mm ind fra bunden af ​​garderoben og 30 mm fra toppen af ​​garderoben. Til blinde riller kan det være godt at afslutte profilen med en endefinish, hvilket skaber en flot helhed til LED -profilen og som også skjuler den afrundede ende af fræsningen.

Ved fræsning af rillerne anbefaler vi, at du bruger en overhåndsskærer eller lignende maskine til at få en fin præcis rille. I tvivlstilfælde anbefaler vi, at du taler med en tømrer. Dette trin er afgørende for profilens fastgørelsesevne og for at profilen kan holdes oppe på en pæn og god måde. - Ved installation af overflademonteret belysning er dette ikke nødvendigt


Placering

Start med at tænke over, hvor du vil placere dine nye LED -profiler, og hvad du forventer af din nye belysning. Leder du efter mere belysning i køkkenet, i skabet eller i vitrineskabet? Mål gerne, hvor lang du ønsker, at profilen skal være, vores LED -profiler har størrelsen 2000mm, og du kan bestemme, hvor lang du vil have den ved at save til den ønskede størrelse, så du får den nøjagtig så lang, som du vil.


Lige eller vinklede profil?

Hvis du vil have lyset til at skinne, for eksempel i et køkkenskab eller køkkenskuffe, på tøjet i skabet eller på væggen, anbefaler vi, at du tager en vinklet LED -profil, eksempler på vinklede LED -profiler er, Blade og LAB som både fås i lys og mørk ydelse. Men hvis du vil have et lige lys, har vi et par forskellige forslag, Apex, Miss, 8112, Twig XA, Ledye, Micy og LD8104. For en mere legende belysning, der kan formes efter ønske, har vi Flexy LED AT6, der let kan monteres ovenpå med 3M tape eller let presses ind i fræsede riller.


Find din nye belysning
 
  

Vi har et bredt sortiment med forskellige LED -profiler til forskellige stilarter, ønsker og behov. Under fanen Belysning, LED -lister og profiler finder du vores forskellige belysningsløsninger, lister og profiler i forskellige former, designs og størrelser, så du kan finde det, der præcist passer til dine ønsker. For at gøre det lettere har vi også sammensat belysningssæt, som er komplet med alt fra LED-profil til drev til en komplet belysning.


Installation af din nye belysning

1. Start med at måle den længde, du ønsker, at belysningen skal have. Brug gerne et målebånd eller en lineal. - Nu har du de dimensioner, der gælder for din belysning. Mål de samme dimensioner på dine nye produkter og sæt et mærke på undersiden, et sted, der ikke vil være synligt, når belysningen senere monteres.

2. Brug det ønskede værktøj til at skære LED -profilen og modlysblænden, hvor du lavede dine markeringer, for eksempel med en nedstryger eller lignende værktøj. LED -strimlerne kan skæres med en saks, men husk kun at klippe ved udsatte markeringer, ellers slukker dioder, der ikke har nogen forbindelse.

3. Nu er det tid til at sætte de forskellige dele af belysningen sammen, og dette kan variere afhængigt af hvilken LED -profil du har valgt. Nedenfor forklarer vi, hvordan man samler to forskellige profiler.

Apex LED-Profil   

Dette er en forsænket LED-profil, der sammen med vores LED-strip skaber et homogent lys uden synlige dioder. Apex giver en luksuriøs og elegant følelse og passer godt i køkkenskabe og skuffer, i vitrineskabe og garderober.

1. Placer den forudskårne LED-stripen i Apex LED-profilen, der er en afskåret rille i profilen, hvor LED-stripen passer perfekt.2. Det er nu tid til at vælge slutafslutningen, afhængigt af om det er et kontinuerligt eller et blindspor, bruges de forskellige. I slutdæksel Apex 2p + 2p er begge Slutdækseler for kontinuerlige og blinde spor inkluderet. Vores andre endeafslutninger er lavet til blinde riller for at skjule den afrundede ende, der bliver, når den fræses.3. Tilslut drevet med LED-stripen for at sikre, at alt fungerer korrekt, og at det er tilsluttet korrekt.4. Hvis LED-stripen lyser, er det tid til at placere LED-profilen sammen med LED-stripen i den fræsede rille. Her er det vigtigt at holde styr på ledningen, og hvor du vil have den skal ud af sporet. Skjul snoren på en pæn måde, for eksempel ved placering i skabe, skjul snoren ved at trække den gennem et forboret hul, der går op på toppen af ​​skabet.

5. Tag drevet frem, og tænd din nu komplette belysning. Mål, hvor lang ledningen du har, og hvor du kan placere drevet. Hvis ledningen er for kort, har vi forlængerkabler.    

6. Afbryd produkterne, og anbring drevet på den ønskede placering, og slut derefter profilen til drevet. Hvis du vil tilslutte din nye belysning til en vægkontakt, skal du kontakte en elektriker.

 
Nyd din nye Apex LED-Profil!

Blade LED-Profil   

Blade er en profil, der er 10 mm tyk og designet til overflademontering mod vejen, som leveres med skjulte festklemmer. Knive fås også i komplette sæt, i to forskellige designs, matsort og aluminium. Bladet passer godt i køkkenet for at belyse bordplader eller hylder.

1. Brug det medfølgende monteringssæt. De skjulte fastgørelsesklemmer skrues op på det ønskede sted. Forbor på forhånd for at lette monteringen af ​​fastgørelsesklemmerne. Skruetrækker er at foretrække, da det er svært at komme ind med en boremaskine, og den følelse, du har i hænderne, er mere skånsom over for produkterne.
2.
Placer den forberedte LED -stripen i bundprofilen, hvor der er en rille for LED -stripen, der skal placeres korrekt inde i profilen, hvilket letter installationen. Mål gerne ud, hvor du vil have LED-stript fastgjort, inden du trækker beskyttelsesfilmen af ​​på båndet, dette for at vide, hvordan dioderne ender. Når du har gjort dette, skal du fjerne beskyttelsesfilmen og stikke LED -strimlen på det ønskede sted, læg et let tryk med fingrene for at sikre, at LED -stripen sidder ordentligt fast.3. Når LED-stripen er på plads, er det tid til at indsætte modlysblænden i profilen, hvor der er en anden rille, som modlysblænden passer til.4. Nu beskærer vi kanterne ved at montere på endehætterne på profilen. Disse klikkes let ind på siden af ​​profilen. Tilslut drevet med LED -båndet, når du har samlet LED -profilen og LED -stripsene med hinanden, for at sikre, at alt er tilsluttet korrekt. Dette er lettere at gøre, før produktet samles.5. Kontroller også, hvor du vil have ledningen placeret, det er nødvendigt at bore et hul, gør dette før montering på væggen.    

6. Hvis LED -båndet lyser, når det er tilsluttet, er det tid til at fastgøre profilen til monteringsklemmerne. Afbryd og klik der efter lidt lys op i profilen i monteringsklemmerne.

7. Tag drevet frem, og tænd din nu komplette belysning. Mål, hvor lang ledningen du har, og hvor du kan placere drevet. Hvis ledningen er for kort, har vi forlængerkabler. Afbryd produkterne, og anbring drevet på den ønskede placering, og slut derefter profilen til drevet.

8. Hvis du vil tilslutte din nye belysning til en vægkontakt, skal du kontakte en elektriker.

Nyd din nye Blade LED-Profile!
 
15
DEAL
Belysningssæt Blade - 2000mm - Mat Sort /bilder/artiklar/liten/973650-K_S.jpg?m=1643882271
1710 KR 2012 KR
15
DEAL
Belysningssæt LD8104 - 2000mm - Sort /bilder/artiklar/liten/973500-K_S.jpg?m=1631183234
1885 KR 2218 KR
15
DEAL
Belysningssæt Apex - 2000mm /bilder/artiklar/liten/973351-K_S.jpg?m=1631183650
1424 KR 1675 KR
15
DEAL
Belysningssæt Blade - 2000mm - Aluminium /bilder/artiklar/liten/973651-K_S.jpg?m=1643882640
1710 KR 2012 KR

Mer inspiration

Ombygg IKEAs børnekøkken - IKEA hack

Ombygg IKEAs børnekøkken - IKEA hack

Kløer dine kreative fingre også, og du har lyst til at pifte og ombygge børnenes IKEA køkken?

Det er både nemt og sjovt at pifte børnenes legetøj op. Gør dette til jeres fælles projekt, vælg farver og indretning sammen med børnene, eller hvorfor ikke vælge farver efter, hvad der passer ind på deres børneværelse for at skabe en flot helhed og harmoni? Eller du vælger farver og indretning, der går i samme nuance som dit rigtige køkken. - For så at kunne socialisere og lave mad sammen i husets hjerte, køkkenet.
Quick Fix - Skift grebene på IKEAs børnekøkken

Quick Fix - Skift grebene på IKEAs børnekøkken

Kunne du tænke dig at pifte dine børns IKEA køkken op, men har du ikke tid eller interesse til at ordne og donere for meget? Så har vi løsningen til dig! Et perfekt quick fix for dem, der ønsker en hurtig og smidig ændring! Et rigtig hurtigt IKEA Hack til at friske børneværelset op.

En prisvenlig mulighed for pungen, men som stadig gør en stor forskel. Giv IKEA børnekøkkenet en opfriskning på få minutter. Skab en unik forandring og giv legetøjskøkkenet et helt nyt look.

- Slut dig til os, så viser vi dig hvordan!