LED-Profil Apex - 2000mm | Beslagonline.dk
Domus Line

LED-Profil Apex - 2000mm

 
Køb nu
Fri fragt over 499kr 60dages åbent køb

Køb sammen med

Beskrivelse
LED Profile Apex er en elegant LED -profil, der skaber en luksuriøs følelse i hjemmet. Profil til fræsning. Profilen kan placeres både lodret og vandret og passer godt i køkkenskabe og skuffer, i vitrineskabe og garderober. Til rum som disse anbefaler vi vores svagere LED -strips. Profilen kan naturligvis også bruges til stærkere lys, perfekt under bordplader for at give et luksuriøst indtryk.

For et dæmpet lys anbefaler vi LED -båndet Flexy HE6 PW PRO og for et stærkere lys anbefaler vi LED -båndet Flexy SHE6 PW PRO. Uden tape til let at placere LED -strimlen i profilen.

Profilen i kombination med vores LED -strips skaber et vidunderligt lys uden synlige dioder. Afhængigt af om profilen bruges til kontinuerlige spor eller ej, tilpasses den med forskellige sluttermineringer. Derfor må du gerne supplere Apex med en slutfinish, der passer til dine ønsker.

Blændbeskyttelsen er en del af profilen og kan ikke fjernes.

For at kunne tåge via dæmper på væggen, anbefaler vi Triac -driveren. Dette drev fungerer godt sammen med for eksempel Plejd, Triac kan kobles til både Alexa og Google home, hvilket muliggør både dæmper på væggen og det moderne alternativ, stemmestyring og fjernbetjening via smartphones. Hvis du bare leder efter den moderne mulighed, anbefaler vi Drivdon X-driver, som suppleres med strømkabel X-driver og kontrolmodul X-driver.
Mål & montering
Varenr: 973351
Forsænket Bredde: 9 mm
Forsænket Dybde: 11 mm
Længde: 2000 mm
Bredde: 10 mm
Dybde: 10,5 mm
Modell: LED-Profil
Stil: Moderne
Varemærke: Domus Line
Mere info & plejeråd

Varemærke - Domus Line
Domus Line er en italiensk virksomhed, der tilbyder smarte belysningsløsninger og er til stede i 70 forskellige lande verden over og på alle kontinenter. Med deres høje kompetence inden for branchen har de udviklet deres kreative sans og deres tekniske ekspertise inden for belysning. Domus Line har tætte samarbejder med forskellige designere, hvilket har muliggjort udviklingen af ​​smarte løsninger og kreative designs til produkterne både funktionelt og udseendemæssigt. Virksomheden har et stort fokus på bæredygtighed, sikkerhed og etik, som afspejler, hvordan virksomheden er, og hvordan deres produkter er designet.
Anmeldelser
Levering & retur

Leverings information

Instabox Fossilfri 49 kr
Fri fragt på alle ordrer over 499 kr
Fuldt sporbar pakke leveret til valgfri pakkeskab inden for 2-3 dage

Budbee Box Fossilfri 49 kr
Fri fragt på alle ordrer over 499 kr
Fuldt sporbar pakke leveret til valgfri pakkeskab inden for 2-3 dage
PostNord MyPack Collect 49 kr
Fri fragt på alle ordrer over 499 kr
Fuldt sporbar pakke leveret til valgfri pakkeudlevering inden for 2-3 dage

Budbee Home Delivery 69 kr
Fuldt sporbar pakke, der leveres direkte til dit hjem inden for 2-3 arbejdage

PostNord Hjemlevering 89 kr
Fuldt sporbar pakke, der leveres direkte til dit hjem inden for 2-3 arbejdage

Bemærk venligst at leveringstiden er baseret på de produkter du har bestilt, i vores webshop viser vi en omtrentlig leveringstid for hvert produkt. Det er leveringstiden der gælder, med mindre andet er angivet.

Returoplysninger
Beslag Online tilbyder fortrydelsesret i 60 dage, gælder fra den dag du modtog dine varer. Varerne skal returneres i uændret stand for at du som kunde kan modtage fuld kredit. Vi tilbyder ikke noget fri retur som en del af vores miljøtænkning, der er et returgebyr på 59 kr.
Vælg land
  • 1-3 dages levering
  • 60 dages åbent køb
  • Sikre betalinger
Opdater