Affaldssystem - Hide Eco - Hvid | Beslagonline.dk
Affaldssystem - Hide Eco - Hvid i gruppen Opbevaring / Al Opbevaring / Affaldssystem hos Beslag Online (for-hide-eco-vit)
Affaldssystem - Hide Eco - Hvid
Affaldssystem - Hide Eco - Hvid
Affaldssystem - Hide Eco - Hvid
IMA

Affaldssystem - Hide Eco - Hvid

Flere designs
Affaldssystem - Hide Eco - Mørkegrå/bilder/artiklar/liten/for-hide-eco-morkgra_S.jpg?m=1646832531
Affaldssystem - Hide Eco - Rustfrit/bilder/artiklar/liten/for-hide-eco-rostfri_S.jpg?m=1646837281
1429 - 1739 kr
MONTERINGSVEJLEDNING
Vælg Skuffe bredde
600 (550mm) 800 (750mm)
Svært ved at beslutte dig?
Bestil dine favoritter og beslut dig i fred.
Du har altid 60 dage til at returnere dine produkter.

Kampagne

Kampagne:
Mængde
0
Kampagnestart
Kampagne stopper
  • Beskrivelse
  • Hide Eco er et flot, stilrent og smart affaldssystem med masser af ekstra beholdere og opbevaring. Hide Eco har et fleksibelt låg, der fuldender stilen i ethvert køkken og giver en luksuriøs følelse. Affaldssystemet fås i to forskellige størrelser, så du kan finde det system, der passer til dig. Samt i tre forskellige designs, mørkegrå, rustfrit stål og hvid.

   Affaldssystem 600 - består af en madaffaldsspand der rummer 13 l, den passer til alle forskellige madaffaldsposer, da den har en smart fastgørelse i kanten af ​​spanden. Hvilket letter placering og stabilitet i posen, når den er fyldt med affald. Hertil hører også en standard affaldsspand, der rummer 13 l og en større affaldsspand, der rummer 18,5 l. Der medfølger også et smart kompreslåg, der letter sortering af plast, låget hjælper plastikken med at blive i beholderen. To skillevægge medfølger.

   Affaldssystem 800 som er det største - består af en madaffaldsspand der rummer 13 l, den passer til alle forskellige madaffaldsposer, da den har en smart fastgørelse i kanten af ​​spanden. Hvilket letter placering og stabilitet i posen, når den er fyldt med affald. Hertil hører også to standard affaldsspande, der rummer 13 l og en større affaldsspand, der rummer 18,5 l. Der medfølger en lille beholder på 2,8 l, perfekt til at sortere batterier eller opbevare opvasketabletter. Der medfølger også et smart kompreslåg, der letter sortering af plast, låget hjælper plastikken med at blive i beholderen. To skillevægge medfølger.

   Affaldssystemerne passer til kasser, der er 600 mm og 800 mm brede. Suppler gerne med ekstra skillevægge eller låg. Produktet er fastgjort med dobbeltklæbende tape og skruer i boksens forside for en stabil indsats. Hide Eco er en fleksibel indsats, affaldssystemet passer til forskellige typer skuffer og køkkener med 600 eller 800 millimeter i bredden.

   Disse to affaldssystemer inkluderer Hero madaffaldsbeholder, en unik beholder til poser med organisk madaffald. Det luftige design ventilerer tasken og minimerer fugt og dårlig lugt. Beholderne er udstyret med foldehåndtag, som gør det nemt at løfte og have med sig. De er designet til forskellige behov for kildesortering, denne kombination er velegnet til dig, der ønsker at gøre det nemt at sortere dit affald.

   Beholderne kan også bruges som praktisk opbevaring til fx toiletpapirruller, rengøringsmidler eller indkøbsposer. De kan tages af for nem rengøring. Bemærk, at låg aldrig må bruges på madaffaldsspanden, da det fremskynder forrådnelsen og fører til en dårlig lugt.
  • Mål & montering
  • Varenr: for-hide-eco-vit
   Bredde: 550 mm, 750 mm
   Dybde: 404 mm
   Højde: 305 mm
   Modell: Affaldssystem
   Stil: Moderne
   Varemærke: IMA
  • Mere info & plejeråd

  • Varemærke - IMA
   IMA er en virksomhed, der producerer lager- og kildesorteringsløsninger, de har været på markedet i 30 år og har stor erfaring fra markedet både ud fra et design- og produktionsperspektiv. Det er vigtigt for IMA at hjælpe planeten med at skabe ny energi, ved at hjælpe folk med at sortere deres affald og vise, at alle kan bidrage til at gøre planeten lidt bedre.

   Plejeråd

   Tør af med en ren let fugtig klud. Undgå rengøringsmidler, da de kan indeholde kemikalier der påvirker overfladen negativt. Kan også rengøres med en mikrofiberklud. 
  • Anmeldelser
  • Levering & retur

  • Leverings information

   Instabox Fossilfri 49 kr
   Fri fragt på alle ordrer over 499 kr
   Fuldt sporbar pakke leveret til valgfri pakkeskab inden for 2-3 dage

   Budbee Box Fossilfri 49 kr
   Fri fragt på alle ordrer over 499 kr
   Fuldt sporbar pakke leveret til valgfri pakkeskab inden for 2-3 dage
   PostNord MyPack Collect 49 kr
   Fri fragt på alle ordrer over 499 kr
   Fuldt sporbar pakke leveret til valgfri pakkeudlevering inden for 2-3 dage

   Budbee Home Delivery 69 kr
   Fuldt sporbar pakke, der leveres direkte til dit hjem inden for 2-3 arbejdage

   PostNord Hjemlevering 89 kr
   Fuldt sporbar pakke, der leveres direkte til dit hjem inden for 2-3 arbejdage

   Bemærk venligst at leveringstiden er baseret på de produkter du har bestilt, i vores webshop viser vi en omtrentlig leveringstid for hvert produkt. Det er leveringstiden der gælder, med mindre andet er angivet.

   Returoplysninger
   Beslag Online tilbyder fortrydelsesret i 60 dage, gælder fra den dag du modtog dine varer. Varerne skal returneres i uændret stand for at du som kunde kan modtage fuld kredit. Vi tilbyder ikke noget fri retur som en del af vores miljøtænkning, der er et returgebyr på 59 kr.
Vælg land
 • 1-3 dages levering
 • 60 dages åbent køb
 • Sikre betalinger
Opdater