Køkken Gelænder Aveny - 600mm - Komplet - Eg/Poleret Ubehand
Beslag Design

Køkken Gelænder Aveny - 600mm - Komplet - Eg/Poleret Ubehandlet Messing

Flere designs
Køkken Gelænder Aveny - 600mm - Komplet - Eg/Børstet Rustfrit/bilder/artiklar/liten/947960-41_S.jpg?m=1712645842
Køkken Gelænder Aveny - 600mm - Komplet - Eg/Mat Sort/bilder/artiklar/liten/947961-41_S.jpg?m=1712647449
 
Køb nu
Fri fragt over 499kr 60dages åbent køb

Køb sammen med

Beskrivelse
Køkken Gelænder Aveny i ubehandlet eg er en detalje, der forbedrer indretningen, samtidig med at den er funktionel. Med sin unikke kombination af den naturlige varme fra ubehandlet eg og de elegante detaljer i poleret ubehandlet messing,  bidrager køkkenstangen til en følelse af ro og harmoni i køkkenmiljøet.

Stangen er lavet af ubehandlet eg, der tilbyder en ærlig og levende overflade, der med tiden ældes smukt og udvikler en naturlig patina. Hver stang er unik i sin farve og struktur, hvilket giver dit køkken en følelse af ægthed og individualitet.
Mål & montering
Varenr: 947962-41
Målinger af foden: 50 mm
Længde: 50 mm
Bredde: 640 mm
Dybde: 70 mm
Materialer: Messing, Træ
Udseende: Eg, Poleret Ubehandlet Messing
Modell: Køkken Gelænder
Stil: Klassisk, Moderne
Belastningsvægt: 5 kg
Skruer inkluderet: Komplet med monteringssæt
Varemærke: Beslag Design

Montering af vægkroge
Monter knagen på væggen med de medfølgende skruer.Overvej at bruge en boremaskine til at forbore hullet i væggen. Afhængigt af hvilket materiale din væg er lavet af, kan du have brug for en anden skrue.
Mere info & plejeråd

Mere info

Forskellige udseende af messing

Poleret messing
Poleret messing betyder at produktet er lakeret, hvilket sikrer at produktet bevarer sin glans og farve over tid. Produktet vil ikke patinere og mørkere.

Ubehandlet messing
Ubehandlet messing betyder at produktet vil patinere med tiden og kun blive smukkere og smukkere. Patineringen er en naturlig reaktion forårsaget af luftens fugt og ilt.

Poleret ubehandlet messing

Poleret ubehandlet messing betyder at produktet i starten har en glans, men at produktet med tiden vil patinere og mørkere som ubehandlet messing. Patineringen er en naturlig reaktion forårsaget af luftens fugt og ilt.

Mere info
Træprodukternes styrke kan variere lidt afhængig af hvilken del af stammen materialet er taget fra. Derfor kan vi ikke garantere styrken, når denne type produkter monteres på et integreret køle/fryseskab eller opvaskemaskine, da dette betyder at produktet kan udsættes for stærke kræfter.

Dette produkt er lavet af træ, et naturligt materiale. Ved rengøring af produktet anbefaler vi at du bruger en ren, blød, opvredet klud. Undgå rengøringsmidler, da dette kan påvirke produktet negativt. I direkte sollys kan lyse træsorter blive mørkere og mørke træsorter kan falme.


Varemærke - Beslag Design
Beslag Online er en del af Beslag Design, som har mere end 50 års erfaring inden for områderne beslag og interiørprodukter. Beslag Design startede sin rejse i 1972 og har i dag Sveriges bredeste udvalg af greb og knopper til både køkkener, badeværelser, garderobeskabe og møbler. Med over 1.000 forskellige modeller at vælge imellem, er der virkelig noget for enhver stil. Beslag Design er kendt for deres høje kvalitet og bredde i sortimentet, der fanger de nyeste trends."Detaljer der gør helheden"

Plejeråd

Tør af med en ren let fugtig klud. Undgå rengøringsmidler, da de kan indeholde kemikalier der påvirker overfladen negativt. Kan også rengøres med en mikrofiberklud. 
Anmeldelser
Levering & retur

Leverings information

Instabox Fossilfri 49 kr
Fri fragt på alle ordrer over 499 kr
Fuldt sporbar pakke leveret til valgfri pakkeskab inden for 2-3 dage

Budbee Box Fossilfri 49 kr
Fri fragt på alle ordrer over 499 kr
Fuldt sporbar pakke leveret til valgfri pakkeskab inden for 2-3 dage
PostNord MyPack Collect 49 kr
Fri fragt på alle ordrer over 499 kr
Fuldt sporbar pakke leveret til valgfri pakkeudlevering inden for 2-3 dage

Budbee Home Delivery 69 kr
Fuldt sporbar pakke, der leveres direkte til dit hjem inden for 2-3 arbejdage

PostNord Hjemlevering 89 kr
Fuldt sporbar pakke, der leveres direkte til dit hjem inden for 2-3 arbejdage

Bemærk venligst at leveringstiden er baseret på de produkter du har bestilt, i vores webshop viser vi en omtrentlig leveringstid for hvert produkt. Det er leveringstiden der gælder, med mindre andet er angivet.

Returoplysninger
Beslag Online tilbyder fortrydelsesret i 60 dage, gælder fra den dag du modtog dine varer. Varerne skal returneres i uændret stand for at du som kunde kan modtage fuld kredit. Vi tilbyder ikke noget fri retur som en del af vores miljøtænkning, der er et returgebyr på 59 kr.
Vælg land
  • 1-3 dages levering
  • 60 dages åbent køb
  • Sikre betalinger
Opdater