Knop Circum - 33mm - Ubehandlet Eg | Beslagonline.dk
20
Furnipart

Knop Circum - 33mm - Ubehandlet Eg

Flere designs
Knop Circum - Eg/bilder/artiklar/liten/knopp-circum-ek_S.jpg?m=1645620027
Knop Circum - Sort/bilder/artiklar/liten/knopp-circum-svart_S.jpg?m=1566985887
Knop Circum - Valnød/bilder/artiklar/liten/knopp-circum-valnot_S.jpg?m=1566984275
69 kr / 55 kr
Vores laveste pris 1-30 dage før prisnedsættelse: 59 kr
 
Køb nu

KAMPAGNE!

Op til 20% på alt
Fri fragt over 499kr 60dages åbent køb

Køb sammen med

POPULAR
Ansatsskrue M4x50mm 1stk
Skrue til vægbeslag
7 kr
Beskrivelse
Knop Circum i ubehandlet eg giver mulighed for personalisering ved at tilføje olie, lak eller maling, hvilket gør hver knop unik og fuld af karakter. Knop Circum i ubehandlet eg giver dig mulighed for at skabe et ensartet udtryk i dit interiør. Du kan lakere knopperne og matche farven med køkkenlågerne eller møblerne for et ensartet og harmonisk resultat. Eller du kan fremhæve træets naturlige skønhed med en gennemsigtig lak eller olie.

Beskyt og bevar
Det er vigtigt at understrege, at disse produkter er fuldstændig ubehandlede, hvilket betyder, at de ikke har nogen beskyttende lak og vil udvikle en naturlig patina med tiden. For at bevare den naturlige skønhed og forlænge levetiden af ​​træknoppen, anbefaler vi, at du behandler dem med olie, lak eller maling. Denne enkle handling beskytter mod en flammende eller snavset overflade og bevarer træets oprindelige udseende.

Naturmateriale med karakter
Træ er et levende materiale og kan afvige både i farve og struktur, og da alle træer er unikke, er hvert eneste produkt fra træet det også. Du kan derfor aldrig finde strukturen og årerne helt identiske med en anden knop, hvilket gør hvert produkt helt unikt.

Uanset om du er en gør-det-selv-mand, der ønsker at give dit interiør et personligt præg eller en professionel køkkenmager, er Circum i ubehandlet eg det perfekte valg. Skab dit eget unikke udtryk med knop Circum i ubehandlet eg og lad naturens skønhed blive en del af din indretning.
Mål & montering
Varenr: 255643-11
Diameter Ø: 33 mm
Målinger af foden: 18 mm
Længde: 33 mm
Bredde: 33 mm
Dybde: 28 mm
Materialer: Træ
Udseende: Ubehandlet Eg
Modell: Knop
Form: Runde Knopper
Stil: Klassisk, Moderne
Skruer inkluderet: Ja
Varemærke: Furnipart

Montering af knop
Monter knoppen med de medfølgende skruer på den ønskede skuffe, dør eller møbel ved hjælp af en manuel skruetrækker.

Mere info & plejeråd

Mere info
Træprodukternes styrke kan variere lidt afhængig af hvilken del af stammen materialet er taget fra. Derfor kan vi ikke garantere styrken, når denne type produkter monteres på et integreret køle/fryseskab eller opvaskemaskine, da dette betyder at produktet kan udsættes for stærke kræfter.

Dette produkt er lavet af træ, et naturligt materiale. Ved rengøring af produktet anbefaler vi at du bruger en ren, blød, opvredet klud. Undgå rengøringsmidler, da dette kan påvirke produktet negativt. I direkte sollys kan lyse træsorter blive mørkere og mørke træsorter kan falme.

Varemærke - Furnipart
Furnipart er en designvirksomhed fra Danmark, der blev grundlagt i 1977. Virksomheden er mere end bare skandinavisk design, de samarbejder med både danske og internationale designere, for at nå ud til flere mennesker og udvide deres målgruppe. Deres vision er at være først med skabelsen af ​​nye trends på markedet. Furnipart er en virksomhed, der har miljø og kvalitet for øje og skaber produkter, der holder over tid, som du både kan se og mærke, når du kommer i kontakt med deres produkter.

Plejeråd

Tør af med en ren let fugtig klud. Undgå rengøringsmidler, da de kan indeholde kemikalier der påvirker overfladen negativt. Kan også rengøres med en mikrofiberklud. 
Anmeldelser
Levering & retur

Leverings information

Instabox Fossilfri 49 kr
Fri fragt på alle ordrer over 499 kr
Fuldt sporbar pakke leveret til valgfri pakkeskab inden for 2-3 dage

Budbee Box Fossilfri 49 kr
Fri fragt på alle ordrer over 499 kr
Fuldt sporbar pakke leveret til valgfri pakkeskab inden for 2-3 dage
PostNord MyPack Collect 49 kr
Fri fragt på alle ordrer over 499 kr
Fuldt sporbar pakke leveret til valgfri pakkeudlevering inden for 2-3 dage

Budbee Home Delivery 69 kr
Fuldt sporbar pakke, der leveres direkte til dit hjem inden for 2-3 arbejdage

PostNord Hjemlevering 89 kr
Fuldt sporbar pakke, der leveres direkte til dit hjem inden for 2-3 arbejdage

Bemærk venligst at leveringstiden er baseret på de produkter du har bestilt, i vores webshop viser vi en omtrentlig leveringstid for hvert produkt. Det er leveringstiden der gælder, med mindre andet er angivet.

Returoplysninger
Beslag Online tilbyder fortrydelsesret i 60 dage, gælder fra den dag du modtog dine varer. Varerne skal returneres i uændret stand for at du som kunde kan modtage fuld kredit. Vi tilbyder ikke noget fri retur som en del af vores miljøtænkning, der er et returgebyr på 59 kr.
Vælg land
  • 1-3 dages levering
  • 60 dages åbent køb
  • Sikre betalinger
Opdater