Knage Zoot - 60mm - Eg/Mat Sort | Beslagonline.dk
20
BO Selection

Knage Zoot - 60mm - Eg/Mat Sort

Flere designs
Knage Zoot - 60mm - Eg/Messing/bilder/artiklar/liten/10001-BO_S.jpg?m=1660138901
Knage Zoot - 60mm - Mat Sort/bilder/artiklar/liten/10006-BO_S.jpg?m=1660138996
Knage Zoot - 60mm - Sort/Messing/bilder/artiklar/liten/10003-BO_S.jpg?m=1660138945
Knage Zoot - 60mm - Valnød/Mat Sort/bilder/artiklar/liten/10005-BO_S.jpg?m=1660138983
209 kr / 167 kr
Vores laveste pris 1-30 dage før prisnedsættelse: 209 kr
 
Køb nu

KAMPAGNE!

Op til 20% på alt
Fri fragt over 499kr 60dages åbent køb

Køb sammen med

Beskrivelse
Zoot knagene har den perfekte balance mellem træ og metal. Stilfulde og moderne knager, hvor træ og metal harmonerer og skinner med deres forskelligheder.

Knagene fås i to forskellige størrelser med to forskellige diametre, 60 mm og 90 mm. Zoot fås i seks kombinationer, eg/messing, valnød/messing, sort/messing, eg/mat sort, valnød/mat sort og mat sort/mat sort.

En perfekt detalje og bedømmer til at dekorere væggene med. Lad din fantasi få frit løb ved at kombinere forskellige designs og størrelser af knage for at skabe en unik hængende overflade i dit hjem. En perfekt måde at skabe en rød tråd gennem interiøret er at finde knage, der går i tråd med resten af ​​interiøret.

Knagene har en naturlig bund af træ, som skaber en rolig og jordnær følelse. Metallets runde former skaber sammen med den runde træplade, der afslutter krogen, uendelige ophængningsmuligheder, også for ophængning af bøjler.

Knagen monteres med den medfølgende skruetap som fastgøres til væggen.

Denne knage er inkluderet i BO Selection. Et unikt udvalg af indretningsdetaljer, som kun kan købes hos Beslag Online. 

Mål & montering
Varenr: 10004-BO
Diameter Ø: 60 mm
Målinger af foden: 20 mm
Længde: 60 mm
Bredde: 60 mm
Dybde: 64,5 mm
Materialer: Træ
Modell: Knage
Stil: Moderne
Varemærke: BO Selection

Montering af vægkroge
Monter knagen på væggen med de medfølgende skruer.Overvej at bruge en boremaskine til at forbore hullet i væggen. Afhængigt af hvilket materiale din væg er lavet af, kan du have brug for en anden skrue.
Mere info & plejeråd

Mere info
Træprodukternes styrke kan variere lidt afhængig af hvilken del af stammen materialet er taget fra. Derfor kan vi ikke garantere styrken, når denne type produkter monteres på et integreret køle/fryseskab eller opvaskemaskine, da dette betyder at produktet kan udsættes for stærke kræfter.

Dette produkt er lavet af træ, et naturligt materiale. Ved rengøring af produktet anbefaler vi at du bruger en ren, blød, opvredet klud. Undgå rengøringsmidler, da dette kan påvirke produktet negativt. I direkte sollys kan lyse træsorter blive mørkere og mørke træsorter kan falme.


Varemærke - BO Selection
BO Selection er et unikt sortiment af produkter, som kun kan købes hos os på Beslag Online. Leder du efter unikke detaljer til dit hjem, er du kommet til det rette sted. Opdater dit hjem ved at matche din eksisterende stil og indretning med nye indretningsdetaljer, der gør en stor forskel. Da produkterne blev udvalgt til BO Selection, blev der taget højde for forskellige stilarter, derfor finder du en dejlig blanding af moderne, retro og klassiske detaljer. Vi vil gerne tilbyde indretningsdetaljer, der passer godt ind i forskellige miljøer og forhåbentlig vil de også passe ind hos dig.

Plejeråd

Tør af med en ren let fugtig klud. Undgå rengøringsmidler, da de kan indeholde kemikalier der påvirker overfladen negativt. Kan også rengøres med en mikrofiberklud. 
Anmeldelser
Levering & retur

Leverings information

Instabox Fossilfri 49 kr
Fri fragt på alle ordrer over 499 kr
Fuldt sporbar pakke leveret til valgfri pakkeskab inden for 2-3 dage

Budbee Box Fossilfri 49 kr
Fri fragt på alle ordrer over 499 kr
Fuldt sporbar pakke leveret til valgfri pakkeskab inden for 2-3 dage
PostNord MyPack Collect 49 kr
Fri fragt på alle ordrer over 499 kr
Fuldt sporbar pakke leveret til valgfri pakkeudlevering inden for 2-3 dage

Budbee Home Delivery 69 kr
Fuldt sporbar pakke, der leveres direkte til dit hjem inden for 2-3 arbejdage

PostNord Hjemlevering 89 kr
Fuldt sporbar pakke, der leveres direkte til dit hjem inden for 2-3 arbejdage

Bemærk venligst at leveringstiden er baseret på de produkter du har bestilt, i vores webshop viser vi en omtrentlig leveringstid for hvert produkt. Det er leveringstiden der gælder, med mindre andet er angivet.

Returoplysninger
Beslag Online tilbyder fortrydelsesret i 60 dage, gælder fra den dag du modtog dine varer. Varerne skal returneres i uændret stand for at du som kunde kan modtage fuld kredit. Vi tilbyder ikke noget fri retur som en del af vores miljøtænkning, der er et returgebyr på 59 kr.
Vælg land
  • 1-3 dages levering
  • 60 dages åbent køb
  • Sikre betalinger
Opdater