Affaldssortering - Select Side Eco - Mørkegrå | Beslagonline.dk
25
Affaldssortering - Select Side Eco - Mørkegrå i gruppen Opbevaring / Al Opbevaring / Affaldssortering hos Beslag Online (210001314E)
Affaldssortering - Select Side Eco - Mørkegrå
IMA

Affaldssortering - Select Side Eco - Mørkegrå

210001314E
Select Side Eco er et stilrent og fleksibelt affaldssystem, der er til hængslede skabslåger. Affaldssystemet er sidehængt og kan monteres i både venstre og højre side, alt efter hvordan skabslågen åbnes. Det er en stabil konstruktion, der kan trækkes helt ud, ved lukning har affaldssystemet dæmpningsskinner, hvilket resulterer i en blød lukning.

Select side eco fås i en flatterende størrelse, der passer ind i de fleste skabe og hjem, selv dem med små opbevaringspladser.

Affaldssystemet består af to 13-liters beholdere. En affaldsspand med håndtag og en beholder til poser med økologisk madaffald. Der medfølger skillevæg og låg.

Madaffaldsspanden er en unik beholder til poser med økologisk madaffald. Det luftige design ventilerer tasken og minimerer fugt og dårlig lugt. Beholderne er udstyret med foldehåndtag, som gør det nemt at løfte og have med sig. De er designet til forskellige behov for kildesortering, denne kombination er velegnet til dig, der ønsker at gøre det nemt at sortere dit affald.

Beholderne kan også bruges som praktisk opbevaring til fx toiletpapirruller, rengøringsmidler eller indkøbsposer. De er nemme at løfte op for rengøring. Bemærk, at låg aldrig må bruges på madaffaldsspanden, da det fremskynder forrådnelsen og fører til en dårlig lugt.
Læs mere
1119 KR / 839 KR
Vores laveste pris 1-30 dage før prisnedsættelse: 895 KR
Leveringtid: 
Mængde: 
Læg i indøbskurven
  • Mål & montering
  • Mere info & plejeråd
  • Anmeldelser
  • Levering & retur