Levereringsbetingelser | Beslagonline.dk

Levereringsbetingelser 

Beslag Online tilbyder en række forskellige forsendelsesmuligheder i Danmark. Nedenfor viser vi forsendelsesmetoder med pris, forventet leveringstid og links til detaljerede vilkår og betingelser for hver speditør. For at tilbyde den bedste emballageløsning og hurtige leverancer, kan din ordre sendes i to eller flere pakker. Dette fremgår derefter i det sporingslink, du modtager i din leveringsbekræftelse. Du kan altid spore dine forsendelser via afsenderens websted. Dette gælder også for ordrer, hvor dele af ordren ikke er på lager og skal bestilles fra leverandøren, i disse tilfælde modtager du flere leverancer. Leveringstiden er baseret på de produkter du har bestilt, i vores webshop viser vi en omtrentlig leveringstid for hvert produkt. Det er leveringstiden, der gælder, medmindre andet er angivet. 
 

Afhentning af pakke ved udleveringssted

Når du henter en pakke fra udleveringssteder, har du brug for et gyldigt ID samt det nummer, du har modtaget i din e-mail eller SMS-anmeldelse. Ved budgivning skal begge identifikationer vises. Pakken er hos udleveringssted i 14 dage, hvorefter pakken returneres til vores lager. Vi forbeholder os ret til at opkræve omkostningerne ved forsendelse og håndtering, hvis pakken ikke indsamles, læs mere om vores handelsbetingelser.
 

Vores leveringstider og priser

Leveringstiderne, der er specificeret hos de respektive rederier nedenfor, gælder fra at have modtaget og registreret din ordre (vi behandler din ordre den første arbejdsdag efter din ordre). Vi har altid fri fragt over 500kr.

Postnord MyPack - Udleveringssted

Pris: 47 kr (Fri fragt over 500kr)
Leveringstid: 2-4 dage (Fra det tidspunkt din pakke blevet pakket og leveret til speditøren)

Spor din pakke

Postnord MyPack Home - Hjemmelevering

Pris: 109 kr
Leveringstid: 2-4 dage (Afhængig af hvor i Danmark du bor, og hvor ofte Postnord har levering til dit område)
Ved hjemmelevering vil du modtage en meddelelse via e-mail eller sms med et link om, at leveringen er på vej. På PostNords webside eller app kan du vælge dag og tidspunkt for levering. Ved hjemmelevering får du forskellige muligheder, levering hjem (vælg dato og klokkeslæt), levering hjem (selvom du ikke er hjemme), henter dig selv hos PostNord eller levering til en repræsentant. For at øge leveringens fleksibilitet har du muligheden for at vælge mellem tre forskellige datoer og leveringstider.

Spor din pakke

Hvis du ønsker mere information om hjemmeleveringer, kan du finde det på postnord.dk.