Handelsbetingelser | Beslagonline.dk

Handelsbetingelser

Følgende betingelser gælder for alle leverancer fra Beslag Online. Betingelserne gælder i tilfælde, hvor der ikke er indgået nogen anden skriftlig aftale mellem dig som køber og Beslag Online. Din ordre behandles så hurtigt som muligt, dog ikke før den næste arbejdsdag fra det tidspunkt, du bestilte din ordre. 

Virksomhedsoplysninger:
Beslag Online
info@beslagonline.dk
Org.nr. 559023-4430
Inre Kustvägen 32
269 43 Båstad
Sverige

Ansvar

Beslag Online kan ikke holdes ansvarlige, hvis kunden placerer den rigtige ordre i webshoppen. Det er altid kundens ansvar, at den givne ordre på www.beslagonline.dk udfyldes korrekt. Der er ingen kompensation for økonomiske tab i forbindelse med forsinket levering. Dette gælder uanset om det er rederiet eller Beslag Online, der er ansvarlig for forsinkelsen.

Køb

Når din ordre er placeret, indgås en købsaftale mellem dig og Beslag Online. Bekræftelse af din ordre sendes til den e-mail-adresse, du angav, da du foretog dit køb. Hvis der opstår fejl i pris, leveringstid eller andre forhold, forbeholder Beslag Online sig retten til at ændre dette bagefter. Hvis dette sker, vil vi kontakte dig og informere dig. Du har derefter muligheden for at ændre eller annullere din ordre.
Beslag online indgår ikke aftaler med personer, der ikke er i lovlig alder (18 år). Beslag Online forbeholder sig retten til at afvise en ordre. 

Pris og betaling

Beslag Online tilbyder betaling via følgende:

    • VISA
    • MasterCard 
    • Eurocard

Priser

Alle priser er inklusive moms. Hvis du har købt et produkt til en åbenlyst forkert pris, vil vi kontakte dig, og i disse tilfælde forbeholder vi os ret til at justere prisen samt opkræve forskellen, alternativt giver du dig mulighed for at annullere købet og modtage en refusion. Vi reserverer os også for trykfejl og fejl i vores markedsføring, nyhedsbreve og anden ekstern kommunikation. I disse kanaler gælder det samme som for åbenbart forkerte priser på webstedet.

Levering og transport

Leveringstiden er baseret på de produkter du har bestilt. Vi viser en omtrentlig leveringstid for hvert produkt. Dette er leveringstiden, der gælder, medmindre andet er angivet af Beslag Online, normalt er leveringstiden 2-4 arbejdsdage. Vi behandler din ordre den første arbejdsdag efter din ordre. Beslag Online sender en leveringsbekræftelse med sporingsnummer via e-mail, når din ordre er sendt. 

Forsinkede leveringer

I ekstraordinære tilfælde kan visse afvigelser eller forsinkelser forekomme helt eller delvis af din ordre, derfor vil Beslag Online gerne advare dig om ikke at booke håndværkere den dag, din levering forventes at ankomme. Beslag Online erstatter ikke tabt tid med din håndværker på grund af. forsinket levering. Bemærk, at rederierne ikke altid er i stand til at levere på den nøjagtige leveringsdato, da der kan være en forsinkelse på leveringen. Det er derfor godt at placere din ordre i god tid. Levering af varer fra Beslag Online betragtes som komplet, når kunden har modtaget sin ordre. Transport af varerne er det relevante luftfartsselskabs ansvar, og aftalen mellem Beslag Online og transportøren er det, der gælder.

Upakkede pakker

Vi forbeholder os ret til at opkræve omkostningerne ved håndtering, der er afholdt i pakker, der ikke er pakket. Din pakke forbliver normalt hos udleveringssted i 14 dage efter den ankommer. Hvis du ikke henter din pakke inden for 14 dage, vender pakken tilbage til os, og vi opkræver dig 45kr for udpakket pakke.

Dokumentation og vejledning

Hvis der er produktbeskrivelser og manualer for et produkt, kan de findes under produktet på webshoppen. Beslag Online garanterer, at alle vores produkter opfylder kravene til CE-mærkning.

Persondata

Når du sender en ansøgning til Beslag Online, registreres dine personlige oplysninger i vores system. I overensstemmelse med GDPR skal du godkende og godkende os til at registrere dine oplysninger, som du gør i forbindelse med indsendelse af din ansøgning eller foretage et køb. Du har ret til at modtage information og anmode om korrektion af forkerte personlige data og til at slette de personlige data. Læs mere om vores persondatapolitik her.

Kontakt

Kontakt vores kundeservice via e-mail info@beslagonline.dk. Vores mål er at svare på din e-mail inden for 24 timer.