Affaldssortering - Select Basic Eco - Mørkegrå | Beslagonline.dk
Affaldssortering - Select Basic Eco - Mørkegrå i gruppen Opbevaring / Al Opbevaring / Affaldssystem hos Beslag Online (210003441E)
Affaldssortering - Select Basic Eco - Mørkegrå
IMA

Affaldssortering - Select Basic Eco - Mørkegrå

210003441E
Select Basic Eco er et stilrent og praktisk affaldssystem med øre tilpasset hængslede døre. Designet er fleksibelt og passer godt ind i mindre hjem med mindre opbevaringsplads. Affaldssystemet har et praktisk håndtag til nem udsugning fra skabet.

Select Basic Eco indeholder en affaldsspand, der rummer 13 l, samt en beholder til organisk madaffald, der rummer 13 l. Der medfølger skillevæg og låg.

Madaffaldsbeholderen Hero, er en unik beholder til poser med organisk madaffald, det luftige design ventilerer posen og minimerer fugt og lugt.

Beholderne er udstyret med foldehåndtag, som gør det nemt at løfte og have med sig. De er designet til forskellige behov for kildesortering, denne kombination er velegnet til dig, der ønsker at gøre det nemt at sortere dit affald.

Beholderne kan også bruges som praktisk opbevaring til fx toiletpapirruller, rengøringsmidler eller indkøbsposer. De er nemme at løfte op for rengøring. Bemærk, at låg aldrig må bruges på madaffaldsspanden, da det fremskynder forrådnelsen og fører til en dårlig lugt.
Læs mere
705 KR
Leveringtid: 
Mængde: 
Læg i indkøbskurven
  • Mål & montering
  • Mere info & plejeråd
  • Anmeldelser
  • Levering & retur