Affaldssortering - Select Base Eco - Mørkegrå | Beslagonline.dk
Affaldssortering - Select Base Eco - Mørkegrå i gruppen Opbevaring / Al Opbevaring / Affaldssystem hos Beslag Online (210001315E)
Affaldssortering - Select Base Eco - Mørkegrå
Affaldssortering - Select Base Eco - Mørkegrå
Affaldssortering - Select Base Eco - Mørkegrå
IMA

Affaldssortering - Select Base Eco - Mørkegrå

210001315E
Select Base Eco er et stilrent og enkelt affaldssystem i et stilrent mørkegrå design. Affaldssystemet er designet til at blive monteret i bunden af ​​et skab med benstativ, som har en stabil konstruktion, der muliggør fuld udtræk og dæmpningsskinner, hvilket bidrager til en blød lukning.

Select Base Eco indeholder en affaldsspand, der rummer 13 l, samt en beholder til organisk madaffald, der rummer 13 l, en skillevæg og et låg.

Madaffaldsbeholderen Hero, er en unik beholder til poser med organisk madaffald, det luftige design ventilerer posen og minimerer fugt og lugt.

Beholderne er udstyret med foldehåndtag, som gør det nemt at løfte og have med sig. De er designet til forskellige behov for kildesortering, denne kombination er velegnet til dig, der ønsker at gøre det nemt at sortere dit affald.

Beholderne kan også bruges som praktisk opbevaring til fx toiletpapirruller, rengøringsmidler eller indkøbsposer. De er nemme at løfte op for rengøring. Bemærk, at låg aldrig må bruges på madaffaldsspanden, da det fremskynder forrådnelsen og fører til en dårlig lugt.
Læs mere
1119 KR
Leveringtid: 
Mængde: 
Læg i indkøbskurven
  • Mål & montering
  • Mere info & plejeråd
  • Anmeldelser
  • Levering & retur