Greb Crossing - Sort/Sort | Beslagonline.dk
Furnipart

Greb Crossing - Sort/Sort

Flere designs
Greb Crossing - Eg/Sort/bilder/artiklar/liten/htg-crossing-ek-svart_S.jpg?m=1670494085
199 - 259 kr
Vælg C/C
160mm 320mm
Fri fragt over 499kr 60dages åbent køb

Kampagne

Kampagne:
Mængde
0
Kampagnestart
Kampagne stopper

Køb sammen med

Beskrivelse

Trægreb Crossing er et moderne greb fra Furnipart. Greb Crossing har et trendy udtryk, hvor træ og metal mødes. Den del du rører ved er lavet af træ, som gør den varm og behagelig at røre ved. Fødderne er lavet af metal. En spændende blanding mellem materialer, der matcher hinanden perfekt. Greb Crossing fungerer lige så godt som køkkengreb, såvel som på garderobeskabe, kommoder og skab.

Håndtaget på Crossing grebet er lavet af træ, materialet der bruges til at fremstille håndtaget kommer fra ansvarligt skovbrug, der tager hensyn til både miljø og mennesker.

Træ er et levende materiale og kan afvige både i farve og struktur, da alle træer er unikke, er hvert produkt fra træet også unikt og har sit eget udseende. Du kan derfor aldrig finde struktur og åre nøjagtig identisk med et andet greb, hvilket gør hvert produkt helt unikt. Udførelse og årning kan derfor afvige lidt i farve.

Match gerne med Knop T Crossing for et ensartet udtryk i hele hjemmet.

Mål & montering
Varenr: htg-crossing-svart-svart
Længde: 168 mm, 328 mm
Bredde: 11 mm
Dybde: 39 mm
Materialer: Metal, Træ
Udseende: Sort
Modell: Greb
Stil: Klassisk, Moderne
Skruer inkluderet: Ja, passer til skabslåge 16-19mm
Varemærke: Furnipart

Montering af greb
Monter grebet med de medfølgende skruer på den ønskede skuffe, dør eller møbel med hjælp fra en skruetrækker.


     

Afstanden mellem skruehullerne kaldes C/C-måling og står for center til center, det skrives altid i millimeter. Du kan nemt få din eksisterende C/C-måling ved at måle afstanden mellem skruehullernes centre.
Mere info & plejeråd

Mere info
Træprodukternes styrke kan variere lidt afhængig af hvilken del af stammen materialet er taget fra. Derfor kan vi ikke garantere styrken, når denne type produkter monteres på et integreret køle/fryseskab eller opvaskemaskine, da dette betyder at produktet kan udsættes for stærke kræfter.

Dette produkt er lavet af træ, et naturligt materiale. Ved rengøring af produktet anbefaler vi at du bruger en ren, blød, opvredet klud. Undgå rengøringsmidler, da dette kan påvirke produktet negativt. I direkte sollys kan lyse træsorter blive mørkere og mørke træsorter kan falme.

Varemærke - Furnipart
Furnipart er en designvirksomhed fra Danmark, der blev grundlagt i 1977. Virksomheden er mere end bare skandinavisk design, de samarbejder med både danske og internationale designere, for at nå ud til flere mennesker og udvide deres målgruppe. Deres vision er at være først med skabelsen af ​​nye trends på markedet. Furnipart er en virksomhed, der har miljø og kvalitet for øje og skaber produkter, der holder over tid, som du både kan se og mærke, når du kommer i kontakt med deres produkter.

Plejeråd

Tør af med en ren let fugtig klud. Undgå rengøringsmidler, da de kan indeholde kemikalier der påvirker overfladen negativt. Kan også rengøres med en mikrofiberklud. 
Anmeldelser
Levering & retur

Leverings information

Instabox Fossilfri 49 kr
Fri fragt på alle ordrer over 499 kr
Fuldt sporbar pakke leveret til valgfri pakkeskab inden for 2-3 dage

Budbee Box Fossilfri 49 kr
Fri fragt på alle ordrer over 499 kr
Fuldt sporbar pakke leveret til valgfri pakkeskab inden for 2-3 dage
PostNord MyPack Collect 49 kr
Fri fragt på alle ordrer over 499 kr
Fuldt sporbar pakke leveret til valgfri pakkeudlevering inden for 2-3 dage

Budbee Home Delivery 69 kr
Fuldt sporbar pakke, der leveres direkte til dit hjem inden for 2-3 arbejdage

PostNord Hjemlevering 89 kr
Fuldt sporbar pakke, der leveres direkte til dit hjem inden for 2-3 arbejdage

Bemærk venligst at leveringstiden er baseret på de produkter du har bestilt, i vores webshop viser vi en omtrentlig leveringstid for hvert produkt. Det er leveringstiden der gælder, med mindre andet er angivet.

Returoplysninger
Beslag Online tilbyder fortrydelsesret i 60 dage, gælder fra den dag du modtog dine varer. Varerne skal returneres i uændret stand for at du som kunde kan modtage fuld kredit. Vi tilbyder ikke noget fri retur som en del af vores miljøtænkning, der er et returgebyr på 59 kr.
Vælg land
  • 1-3 dages levering
  • 60 dages åbent køb
  • Sikre betalinger
Opdater