Om Beslag Online

Beslag Online er en del af Beslag Design AB og har sit hovedsæde i nord, mere specifikt Sverige. Vi har lang erfaring og ekspertise i vores produkter. Vi sælger til forbrugerne, og vores ambition er at give vores kunder knopper, greb, knager, dørhåndtag, opbevaring, belysning og badevarelsetilbehør, der begge opfylder deres funktion og er stilfulde i hjemmet. Vores mål er også at være den ledende forhandler af de produkter, vi sælger på de markeder vi driver på. Vi ønsker at være det indlysende valg når det gælder valg af tilbehør og designprodukter til hjemmet.

Vi har Danmarks, Sveriges, Norges og Englands bredeste udvalg af greb og knopper. Vi tilbyder hurtige leverancer og kvalitetssikrede produkter til badeværelser, møbler og køkkener. I vores brede produktportefølje har vi materialer som kobber, messing, tin, læder, aluminium, rustfrit stål, krom, sort, valnød, birk, aske og eg. I de forskellige materialer, som vi tilbyder vores kunder, er det nemt at finde det alternativ, der passer dig. Vi forsøger derfor at sikre, at vi kan tilbyde efterspurgte produkter, uanset om det er et moderne design, som kunden er på udkig efter eller noget der passer bedre til de lidt mere klassiske eller landlige omgivelser!

Vores målgruppe er en person, der på en eller anden måde søger fornyelse i hjemmet, uanset om du har købt et nyt køkken, giver gamle møbler et nyt liv eller har renoveret badeværelserne, så vi vil give alle mulighed for at shoppe deres produkter hos os, og selvfølgelig være tilfreds med deres køb!

Virksomhedsoplysninger

Beslag Online
Inre Kustvägen 32
269 43 Båstad
Sverige
Org nr: 559023-4430
info@beslagonline.dk