100% Prisgaranti på hele sortimentet | Beslagonline.dk


100% Prisgaranti

Beslag Online har i flere år tilbudt fantastiske interiørdetaljer af god kvalitet samt god og hurtig service. Vores mål er og vil altid være at tilbyde dig som kunde en god og attraktiv oplevelse, hvor vi ønsker at opretholde et højt niveau af kundetilfredshed. Som et skridt til at gøre det endnu bedre for dig som kunde har vi indført en 100% prisgaranti på hele vores sortiment. Vi ønsker, at du som kunde føler, at du har købt produkterne til en god pris.

Hvis du finder vores produkter til en lavere pris hos en anden forhandler, matcher vi den pris.

Følgende betingelser gælder for en godkendt prisgaranti:

   • Vi tilbyder dig 100% prismatch med andre autoriserede forhandlere, der sælger de samme produkter som Beslag Online i Danmark, resten af ​​Skandinavien og Europa. Prisen, der sammenlignes, skal omfatte et tilsvarende forsendelsesalternativ og eventuelle omkostninger til håndtering af ordren.

   • For at prisgarantien kan godkendes, er vi nødt til at sikre os, at produktet er ægte, nyt og have nøjagtigt samme design (materiale, størrelse osv.)

   • Godkendt dokumentation til prismatch kan være en tilbudsdokumentation, et direkte link til en anden forhandlers hjemmeside eller en original e-mail, hvor prisen eller tilbudet er tydeligt angivet.

   • Husk, at du skal kontakte os, inden du foretager dit køb. Vores prisgaranti gælder ikke for allerede bestilte ordrer.

 

Har du brug for hjælp til en mulig prismatch?

Så vil vi gerne have, at du kontakter os!
Send en e-mail til info@beslagonline.dk, så hjælper vi dig med din sag.